Sticla cu Capac de Metal de Staniu Semne Plăci de Bere/Beau/fotbal/Cafenea Retro Decorare Arta de Perete Placa de Epocă, Decor Acasă Poster 35cm

w11773

40.68lei

-33.27

73.95lei

-44 %

Produs nou

Caietul de sarcini

Material: Metal Tablă Cositorită

Pachetul Include: 1 buc Capac de Sticla Semne

Model: Bere/Beau/Fotbal/Cafenea

Forma:Capac De Sticla De Bere

Descriere: Retro De Metal Semne/Placa

Acesta este utilizat pe scară largă în Dormitor,magazin ,pub-uri, cluburi, case, cafenele, magazine, restaurante etc. decoratiuni sau pot fi folosite pentru nunta, ziua de nastere, ceremonii sau orice tipuri de evenimente, cadouri sau obiecte de colecție.

Înainte de a cumpăra ar trebui să știi: 1. Manopera de bere de acoperire este de vopsire prin pulverizare.Poate exista o ușoară vopsea frotiu timpul transportului.Berea de acoperire a o "face Retro purtat-out" procesul de muncă.Va exista o cantitate mică de culoare vechi și mici zgârieturi.Aceasta nu este o problemă de calitate. 2. Până la 4 bere huse pentru un singur pachet, în cazul în care cumpara 3-4 bere acoperă, vom utiliza caseta de ambalaje care să asigure integritatea produsului în cea mai mare măsură; 2 sau mai puțină bere acoperire, vom folosi spumă și bule, pungi, folie cu bule Ca un material de ambalare; 3. Dacă berea capacul este stors după ce sosește, vă rugăm să-l vigoare în primul rând pentru a restabili forma.Dacă prejudiciul este gravă, vă rugăm să ramburseze litigiului.Motivul este: transport provoacă daune. 4. Bere acoperi ca elemente decorative, non-high-end meserii, dacă nu puteți sta defecte, vă rugăm să fie atent pentru a plasa comenzi; ne va garanta integritatea produselor în cea mai mare măsură.

Memento prietenos:

1.Din diferite unghiuri de fotografiere, imaginile afișate pot fi subtile, aberatiile cromatice;

2. Pentru că de măsurare manual, nu poate fi o eroare de 5mm-1cm;

3. Puteți urmări magazinul nostru și de a lua CUPOANE înainte de a cumpăra.

4. După ce primește plata, pachetul va fi trimis de depozit în termen de 2 zile, perioada de vârf va fi trimis din depozit în 5 zile.

5. Obișnuiți de mici parcele, nici un cumpărător local, informații de logistică de urmărire; înregistrate de urmărire parcelă tot drumul.

6.Dacă nu există nici o problemă cu pachetul, vă rugăm să contactați serviciul clienți înainte de a da un feedback negativ sau de a deschide un litigiu.Ore de servicii pentru clienți: luni-sambata 09:00-21:00 (China timp), cu excepția sărbătorilor naționale.

7.Suport carduri de credit și carduri bancare, precum și Ali-express este permis de plată portofel pentru plata.

8.Dacă există orice daune sau pierderi de colete, după verificare, da cumpărătorului o rambursare parțială sau completă, sau retrimite.

9.Pachet sunt livrate în întreaga lume, și timpul de livrare pentru cele mai multe țări sunt în termen de 30 de zile.În unele țări, și dincolo, timpul de livrare în termen de 60 de zile.

10.Toate produsele din acest magazin sprijin PICĂTURĂ de TRANSPORT maritim.Nici o factură.Detalii etc. Bine ați venit să contactați serviciul clienți pentru a discuta.

Etichete: bere semn, banda de autocolant, arma m1911, placa de bere, farfurie, bere metal sign, franceză de fotbal pălărie, capac de bere semn, umarex, capac de bere

Material Metal
Numărul De Model FJ488-FJ503
Pachet 1 buc
Dimensiune 35x35cm
Forma capac de sticla de bere
Origine NC(de Origine)
culoare Portocaliu/Galben/Roșu/Verde/Albastru/Negru
model Bere/Beau/fotbal/Cafenea
Stil Retro și Nostalgic/Mobilier Vechi

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare