SVOKOR Femei Pulover Solid Slim Jumătate-decolteu Cald Tricotaje de Iarna cu Maneci Lungi Guler de Sus

w117619

33.60lei

-4.15

37.75lei

-10 %

Produs nou

Tag

Dimensiune Lungime Piept Lungime Maneca cm | inch cm | inch cm | inch, O Marime 58cm | 22.8" 68-80cm | 26.7"-31.4" 56cm | 22.0"

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele .Cu mult feedback-ul pozitiv și arată cumpărătorului , ne va da $2 sau un cadou .Suntem, de asemenea, bucuros dacă puteți partaja produsele noastre pe SNS și facebook , da screenshot de la noi, ne va da $2 de asemenea.

2. Dacă aveți orice probleme cu produsele sau serviciile noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând, înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.PLATA acceptam Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou plățile.TRANSPORT oferim transport gratuit în întreaga lume prin China post .Avem nevoie de 2-5 zile lucrătoare pentru a pregăti pentru dumneavoastră în funcție de numeroase comenzi in fiecare zi.REVENI Dacă aveți orice întrebare cu privire la politica de returnare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați!Dacă produsul este deteriorat sau alte probleme făcut de către furnizor, puteți returna produsul în starea sa originală pentru o rambursare sau un schimb.Vă rugăm să ne contactați pentru detalii doar în termen de 7 zile dupa ce ai primit coletul.Va vom returna banii sau schimb după ce vom primi returna produsele.Retur taxa de transport este plătită de către cumpărător.

Etichete: termostat de cameră, decal oglindă, lampă de căldură termostat, ușa de la dormitor autocolant, copilul uniformă, tricotaje mohair, încălzire prin pardoseală electric cameră, realizate manual pulover, cardigan mori, decolteu mare

Lungime maneca(cm) Plin
Stil Anglia Stil
Material Poliester
Model Tip Solid
Grosime STANDARD
Gen FEMEI
Compoziția Materialului 720%
Guler Guler
Decor NICI unul
Maneca Stil Regulat
Technics Computerul Tricotate
Tip De Închidere NICI unul
Îmbrăcăminte Lungime Regulat
Tip De Element Pulovere
Nume De Brand SVOKOR

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare