UMGODLY Brand de Lux de Culoare de Aur Norocos Pește Deschide Manșetă cu Alunecare Busola Farmecul Brățară pentru Femei Bijuterii

w117425

92.02lei

-25.95

117.97lei

-21 %

Produs nou

Caracteristici:

Nou și de înaltă calitate.

Cel mai bun cadou pentru prietenii tăi și de tine

Foarte individualizeze, să-ți valul la o dată

Wild, personalitate, foarte populare

Culoare: Oxidare Negru,Speciale, în Timp ce puteți păstra pentru mult timp

Material: Cupru + Cubic Zirconia

P ackage Incluse:sac de opp

1. Imaginile arată doar unele dintre probe, este posibil să primiți diferite stiluri de la comanda.

2. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt pe cont cumpărător dacă va exista suporta.

1. www.videoprint.ro acceptă următoarele metode de plată: Visa,Mastercard,QIWI,Western Union, T/T(transfer bancar) 2. Cumpărătorul Proteja: www.videoprint.ro eliberați plată numai la noi după ce a confirma livrarea comenzii.

1. Avem transport gratuit toate elementele noastre de către EMS/DHL/UPS/RPX sau DHL Global Mail /ePacket / China Post ,modul de transport maritim care va depinde de suma totală a comenzii: Pentru valoare Pentru valoare Pentru valoare >$200,livrare prin DHL, Fedex,SF,ect. 2. Uneori poate dura până la 4-7 săptămâni din cauza stricte de Control personalizat. 3. Prețul nostru nu include taxele, TVA sau alte taxe. 1. Dacă produsele nu sunt aceleași ca desription sau rupte în tranzit.Vom retrimite sau returna banii. 2. Pentru orice motiv, nu sunteți mulțumit cu obiectele, vom accepta retururi și schimburi în termen de 7 zile după ce ați primit element și trebuie să plătească pentru costurile de returnare 3. Ne puteti contacta prin Trademanger sau lasandu-ne un mesaj pe www.videoprint.ro sau e-mail-ne, Vom răspunde la tine în termen de 24 de ore, și în termen de 36 de ore pe Week-end timpul Nostru de lucru: GT SUNT 8:30~ 6:00 PM

1. Dacă aveți întrebări și / sau întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-mail sau on-line,Vom fi fericiți să vă ajutăm și să depună eforturi pentru a obține înapoi la tine în termen de 24 de ore.

2. Satisfactia ta, urmărirea noastră.Vom lăsa feedback-ul pozitiv de la toate cumpărător atunci când ordinul a terminat.Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii, sincer vă invităm să ne lăsați feedback-ul pozitiv și 5 scor de rating, Se va lua doar 1 minut.

3. Dacă sunteți nemulțumit cu ea, vă rugăm să ne e-mail înainte de a părăsi negativ sau neutru sau scor 1 sau 2.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva la satisfactoy și de a face experiența dumneavoastră de cumpărături plăcută aici.

Etichete: sinker slide, mens busola de aur colier, festina, ceas hublot, coreeană brand de lux bijuterii, dragoste busola colier, slide pivotant, brand de lux jewls, ja butoni, skagen farmecul brățară

Forma\model Animale
Material Cubic Zirconia
Gen FEMEI
Tip Lanț Caseta Lanț
Incuietoare Tip Cutie-cu-limba
Nume De Brand UMGODLY
Metale De Tip Cupru
Setarea Tip Tensiune De Setare
Tip De Element Bratari
Numărul De Model 50
Compatibilitate Toate Compatibile
Stil Trendy
Bratari Tip Lanț & Legături, Bratari
Fine sau de Moda Moda

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare