Dentare Sectionale Conturat Matrice A2 Kit

w117388

195.26lei

Produs nou

Dentare Sectionale Conturat Matrice A2 Kit

Atunci când tipul II gaura de rășină este umplut din punct de vedere clinic, este afectată de trei factori de rășină de policondensare, măcinare, după umplere și grosimea format foaie, ceea ce face diferența cu ușurință după umplere, care rezultă în alimente lucrări de găurire.Split-tip segment de formare bucată sistemul este echipat cu un deosebit inel despicat, care produce simultan un sistem eficient de despicare forța pe adiacent doi dinți în timp ce de prindere format bucată, astfel că se mișcă ușor pentru ambele părți.După umplere este finalizată, două, atunci Când dinții adiacenți reveni la poziția inițială, diferența generate de motivele de mai sus pot fi bine închise, astfel încât dinții adiacenți forma un bun prim punct de contact și pentru a preveni apariția de impact.

Caracteristici:

1.Presiunea parțială inelul este făcut din super-elastic aliaj de nichel-titan vid de imbatranire.Puterea este puternic și moale.Este potrivit în special pentru cel de-al doilea tip de gaură cu coroana îngust și înguste defect.Acesta nu numai că se potrivește bine cu diferența, dar, de asemenea, nu intră în conflict cu amortizor de cauciuc clip.Dinți, de prindere și de retenție sunt excelente.

2.By folosind split inel, atunci când a format piesa este fixată, un sistem eficient de despicare forța este generată pe adiacent doi dinți, astfel încât cei doi dinți muta ușor pentru ambele părți.După umplere este finalizată, doi dinți adiacenți reveni la poziția inițială, formând un bun contact apropiat.Punct pentru a preveni alimente de a fi blocată.

3.De legătură în formă de pană de despicare inel, în special în formă de pană structura, apăsați formarea piesă din zona de colț.

4.Un instrument important atât pentru dinți și de prindere: în formă de pană solid inel de susținere: trei funcții principale, despărțire de acțiune, păstrarea și cooperare.

Pană în formă de inel de prindere este împărțit în dinți: o danturii vigoare este, de asemenea, generate de dinții adiacenți.După umplere este finalizată, doi dinți adiacenți reveni la poziția inițială pentru a forma un bun și apropiat punct de contact.

Etichete: toothpast, laborator dentar, gheata de prindere spike pentru pantofi, albirea dintilor kit aus, dentare, instrument dentar, plăci rx dentare, bowie tricou femeie, dentare turbin, coxo

Ingredient Metal și Plastic
Numele Dentare Sectionale Conturat Matrici
Numărul De Model ztdental A2
Nume De Brand zzsmile
Dimensiune Moderate
Tip De Element Albirea Dintilor
NET WT 1kg
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare