6 In 1 Transparent Acrilic Suport Tort cu Capac Cupola Placă Multi-Funcția de Mare de Plastic, Snack Platourile Părți Castron Salata

w1173

107.35lei

-46.01

153.36lei

-30 %

Produs nou

6-în-1 Acril Transparent Suport Tort Farfurie de Tort cu Cupola Multi-Funcția de Platou, Bol Salata

Puncte:

1. Cadoul perfect pentru acei oameni speciali care sunt mereu ocupat în bucătărie sau de planificare următoarea petrecere sau adunare, acest kit este ideal cadou la alegere.Fiecare gazdă are nevoie de un produs cu funcții diferite pentru a menține un sistem eficient și atmosferă elegantă atunci când pregătirea și servirea tuturor clienților.

2. De mare valoare-Cu această setare, toate funcțiile conținute au nelimitat de funcții.Tăvi și farfurii permite să afișați cu ușurință perfect stilul de gătit.

3. All-inclusive-acest pachet contine tot ce ai nevoie, și fiecare piesă ar trebui să depună mai multe utilizări.12-inch stand poate fi folosit pentru a afișa prăjituri cu o cupolă la fel de capac.Sau domul poate fi folosit ca un sac castron, bol salata, cartof farfurie de servire.Încercați să combine aceste componente pentru a crea o placă inspirat de așchii și condimente, acoperite cu legume și sosuri.

4. Acasă timp de gătit-acum mai important ca niciodată.Stăm acasă și să lucreze ca un helper cu familia ta.Puteți face bucătărie capodopere pentru a elimina dezordinea și simt ca un bucatar de cinci stele în fiecare zi.

5. Ușor de utilizat, spre Deosebire de sticlă suport tort al cărui capac este prea grele pentru a ridica, asta acrilic ușor de servire stand este ușor de transportat și curat, dar se pare transparent, cu o sticlă scumpă.

Descrieri:

Dimensiune: 30.7x30.7x16.3cm

Culoare: transparent

Material: Acril

Pachetul inclus:

1*Acril Suport Tort

Etichete: oamenii castron de lemn, bambus fel de mâncare, birou monitor stand, fel de mâncare, placa de aluminiu, dantela vas ceramic, decor tava, castron de orez, placa, fagure de miere săpun

Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare