Nou
16 pin Rosu Camera Epic cablu, Scarlet Dragonul Roșu LCD EVF Cablu de Monitor Cot în Unghi Drept FHG.1B.316

16 pin Rosu Camera Epic cablu, Scarlet Dragonul Roșu LCD EVF Cablu de Monitor Cot în Unghi Drept FHG.1B.316

w115883

183.01lei

-20.34

203.35lei

-10 %

Produs nou

16 pin Rosu Camera Epic cablu, Scarlet Dragonul Roșu LCD EVF Cablu de Monitor Cot în Unghi Drept FHG.1B.316 se Potrivesc Pentru Red Epic și Stacojiu camere,opțiunea lungime de cablu la un capăt la altul. 16PIN să 16pin ROȘU LCD EVF cablu,90 de grade la dreapta la dreapta(Ambele parte este de 90 de grade conector),de înaltă rezoluție video de la un LCD/EVF port la ROȘU LCD sau EVF de afișare.FHG 16 Pin pentru FGG 16 Pini(Unghi conector pentru Stil Direct) FGG 16 Pin pentru FGG 16 Pini(Drept conector pentru Stil Direct)

De ce alegem 1. mai mic cost,Ieftin cablu de asamblare oferă, Cel puțin salvați 30%-50% cost (100% compatibile și funcționează bine) 2. Economisi timp (puteți găsi cabluri si conector într-un singur loc, cu Înaltă calitate) Despre conector cabluri În scopul de a oferi un serviciu one-stop, oferim ansambluri de cabluri pentru clienții noștri.Produsele noastre sunt utilizate pe scară largă în tipurile de mediu dur și aplicații,cum ar fi industriale, dispozitive de control,echipamente medicale,echipamente de măsurare și de control echipament,audio & vizuale și echipamente militare,etc. În plus,are o compatibilitate excelentă cu multe furnizor.DRRI Cu ROSU/Teradek Bond/ARRI Cablu de aparat de Fotografiat, Canon / Sony Camera Cablu de Alimentare,Cablu SDI,Cablu USB,Cablu Video,CCD Cablu...Fiecare cablu de montaj este complet inspectate pentru a se asigura că acesta îndeplinește cerințele specificate.O vom face în funcție de cerințele clienților (a personaliza lungimea de cablu, conector număr de reper) .Dacă doriți, pentru a discuta cerințele dumneavoastră sau de a primi o ofertă, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Toate cablurile pot fi personalizate în funcție de cerințe.

Etichete: conecta vga, dinozaur masa de petrecere, dragon jucărie, arri, decor dragon, camera csi, roșu komodo, imx290 sony, dr.pen, mirascreen

Off Hollywood EVF/LCD Cablu 6-pin EVF/LCD cablu pentru DSMC și DSMC2 camere
Certificare NICI unul
Tip 16Pin transforma FHG.1B 16pin LCD EVF Cablu
LCD/EVF CABLU DREAPTA-LA DREAPTA
Numărul De Model FHG 1B 16 Pini LCD/EVF Conexiune
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare