360 De Grade, Reglabil Pol De Pescuit Suport Universal Pliabil Tije De Pescuit Repara Polul Rack Stand Profesie Unelte De Pescuit

w115726

15.09lei

-2.69

17.78lei

-15 %

Produs nou

360 De Grade, Reglabil Pol De Pescuit Suport Universal Pliabil Tije De Pescuit Repara Polul Rack Stand

Caracteristică:

1. Meticulos realizate: oțel inoxidabil conice piroane sunt alungite și îngroșate, și poate intra cu ușurință în sol (noroi, nisip, piatra fisuri), deci mal sta poate sta ferm.

2. 360° omnidirectional design: suportul capul poate fi rotit 360 de grade orizontal si 120 de grade pe verticală, și piulițele sunt ținute ferm și nu este ușor să slăbiți.Puteți ajusta orice unghiuri diferite de care aveți nevoie atunci când pescuit pe plaja, râu sau lac.

3. Tip Universal: titularul poate fi aplicat la cele mai multe tipuri de tije de pescuit, cum ar fi rotirea și tije de turnare.Modernizate suportul are o dimensiune mai mare, ceea ce face rod mult mai stabil.

4. Ușor de transportat: pliabil și design detașabil este ușor de transportat și depozitat, și este foarte ușor de a pune într-un pescuit cutie sau punga.

5. Bucurați-vă de distracție de pescuit: Elibera mâinile tale, bucurați-vă de distracție de pescuit cu ușurință și în mod liber, este accesoriul perfect pentru pescuit.

6. Nailon cadru titular/utilizarea de mare/universal de ajustare.

Caietul de sarcini:

Material: Nylon + din oțel inoxidabil

Caracteristici: Nailon cadru de cap / mana mare de utilizare / general de ajustare

Culoare: Rosu / Negru / Argintiu

Dimensiuni:

Singură turelă: 25 * 12.5 cm/9.84*4.92 în

Dublu turela: 32 * 13.5 cm/12.6*5.31 în

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-3cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 X Tijă De Pescuit Titular

Etichete: cutii de pescuit instrumente, banca stick, ram pol de pescuit titular, pește tija sta, rodpod crap, alb tija cremaliera, fundul restul, markerul de pescuit, pelican caiac titular tija, rod-pod din aluminiu

Material inoxidabil
Tip Suport Tija
Dimensiune 25
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand VKTECH

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare