Nou
Nou Stil de vânzare la Cald********Set de piatra Verde negru coajă Cercel de perla Pandantiv Colier Moda Petrecere de Nunta Bijuterii

Nou Stil de vânzare la Cald********Set de piatra Verde negru coajă Cercel de perla Pandantiv Colier Moda Petrecere de Nunta Bijuterii

w115577

46.82lei

-18.19

65.01lei

-27 %

Produs nou

Bine ati venit la comerțul cu amănuntul și en-gros!

Cel mai mic pret!Calitate de Top!

Puteți Amesteca diferite elemente împreună;

Transport

1.Transport gratuit: Vom trimite produsele prin China Post Air Mail sau Hong Kong Post Air Mail.timp de transport maritim este de 10-25 zile lucrătoare de la cele mai multe din țară(statele UNITE ale americii / Canada / Australia / Marea Britanie).15-35days pentru cele mai multe țări din Europa.

2.oferim, de asemenea, de a exprima prin EMS(5-10 zile),prin DHL(4-7 zile) sau UP(4-7 zile).Costul este mai mare decât standard poștale, aproximativ 20 de dolari sau mai mare.Mod de transport maritim va depinde de cantitatea de comandă și alegeți mod de transport maritim.

3. Vom folosi adresa de livrare a depus pe www.videoprint.ro ca adresa de livrare pentru marfa.Dacă doriți să schimbați adresa, vă rugăm să ne contactați imediat dupa plata.

4:prețul Nostru nu include taxele, TVA sau alte taxe ascunse.

Feedback-ul

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre,vă Rugăm să ia un minut să ne lăsați un feedback pozitiv cu 5 stele,cu bucurie Ne va face același lucru pentru tine.

2. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi neutru(3 stele) sau negative(1-2 stele) feedback-ul.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și lăsa un cumpărături fericit starea de spirit de aici.Vă mulțumesc!

Etichete: pearl ureche, 585 argint, bijuterii perla de nunta, cercei cu piatra mistice, piatra neagră set de bijuterii, aur pearl set, antic verde, piatra neagră colier set, bijuterii pearl set, perla cravată

Seturi De Bijuterii Tip Colier/Cercei
Principala Piatră De NICI unul
Gen FEMEI
Metale De Tip ARGINT
Fine sau de Moda Bine
Stil Etnice
Partea Piatra NICI unul
Numărul De Model mm
Tip De Element Seturi De Bijuterii
Nume De Brand dingchengchanglong
Ocazie Nunta
Numărul Certificatului De no
Forma\model RUNDA
Certificat De Tip A Treia Petrecere De Evaluare

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare