3D Ocean Pește Lume Covor de Bucătărie Mat Intrarea Preș Dormitor Acasă Decorare Podea Covor Camera de zi Baie Anti-derapant

w115410

30.63lei

-20.42

51.05lei

-40 %

Produs nou

Avantajul produsului:

(1) materialul se simte moale, confortabil, flexibil și anti-static. (2) Usor de curatat, pot fi spălate în mod direct de către mașină de spălat sau de mână, nu cad, nu se decoloreaza. (3) Nici un miros, nici substanțe nocive. (4) rezistent la Uzura, durabil, rezistent la coroziune, lavabil, praf-dovada, nu se estompeze.

Dimensiune Produs:

Notă: 1=2,54 cm de Date este numai pentru referință, vă Rugăm să consultați produsul real.

Despre livrare:

(1) Ne va livra în termen de 2-3 zile lucrătoare după ce plata este eliminat. (2) Asigurați-vă că adresa și numărul de telefon sunt corecte înainte de a cumpăra.

Caracteristici Produs:

Model imprimat, ecologic, fara miros, luminos, puternic, lavabil, nu stins.

Suprafața produsului:

Tesatura flanel, ecologic și respirabil, confortabil și ușor de întreținut.

Produsul jos:

Non-țesute non-alunecare de jos, respirabil și non-alunecare, nu deteriora podeaua.

Produsul edge:

Marginile produsului sunt cusute cu grijă pentru a asigura o calitate și o viață mai lungă.

problemă comună:

(1) din Cauza probleme de ambalare, covorul poate avea unele cute, cât de mult greutate este utilizat pe covor pentru 1-2 zile.Poate face cutelor dispărea sau de a folosi cutelor pentru un timp pentru a dispărea în mod automat (2) din diferite setări de afișare, produsul real ar putea avea o mică diferență de culoare, obiectul obiectul real primit, vă mulțumesc pentru înțelegere! (3)vă Rugăm să permită o eroare de 1 -2cm dimensiune, vă mulțumim pentru înțelegere!

Vă rugăm să nu ne dea un scor scăzut cu 1 sau 2 puncte, pentru că am expediat rapid, dar de transport maritim de peste mări depinde de mulți factori.Vă mulțumim pentru înțelegere!

Ne exprimam speranta ca ne puteti da o evaluare bună.Vom face noastre cele mai bune pentru a îmbunătăți calitatea produselor și serviciilor noastre.Dacă aveți orice întrebări, puteți discuta cu noi sau lăsați un mesaj on-line și vom rezolva problema până când sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre.

Etichete: covor palace, covor de bucatarie, shakti mat yoga mats, pentru mat, 160x230 covor, covor ușă, mixer kitchenaid, instrument de bucatarie, preș în aer liber, decor acasă

Cerere bucătărie,intrare, usa,hol
Model Tip Ocean World
Utilizarea exercițiu
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model HC
Design Imprimare
Caietul de sarcini 50*80cm,60*90cm,60*180cm
Technics Masina De Facut
model TIPĂRITE
Stil Modern
Nume De Brand XINJIAJIA
Material 100% Poliester
Grupa De Vârstă Adulți
Caracteristică Anti-Alunecare
Covor De Vânzări Terminat Covor (bucata)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare