50pcs Uscate, Gem Iarba Phalaris Buchete de Flori Prime de Culoare pentru Plivitul Decor Acasă Veșnică Floare Fotografie elemente de Recuzită

w115319

44.34lei

Produs nou

Descrieri De Produse

1.Tip: 50pcs Uscate, Gem Iarba Grămadă 2.Material: Naturale, Plante Uscate 3.Culoare: Prime de culoare 4.Dimensiune: lungime Totală de aproximativ 55-60cm;Plume lungime: aproximativ 4-5cm.

Caracteristicile Produsului

1.Perfect pentru Decor Acasă,etaje,gradina,sala de mese,hotel,magazin,nuntă etc., oriunde vrei flori decora.Cadou minunat pentru Ziua Mamei, Ziua Îndrăgostiților, ziua de naștere și alte evenimente speciale. 2.Durabilitate, acesta poate fi utilizat în mod continuu pentru mai mult de un an, nu fac obiectul unor restricții sezoniere, de obicei, nu se decoloreaza. 3.Adauga un artistică atmosfere la mediul de viață și de a face mediul de viață mai aromate. 4.Vă rog, puneți-l într-un loc uscat, nu-l pune într-un loc umed, uscat florile trebuie să fie respirabil.pune în soarele cald cateva ore, pana de sine va fi mai pline din nou .

Mai Multe Fotografii

Detalii Imaget

Notă

1.Florile se încadrează cu ușurință de pe un pic, atunci când se agită-le, fii atent să cumpere dacă nu te superi. 2. Vă rugăm să rețineți că toate mărimile și culorile pot avea o mica abatere de manuale de măsurare și de afișare a ecranului. 3.Sfaturi: pune în soarele cald cateva ore, pana de sine va fi mai pline din nou mai devreme.

Etichete: flori artificiale gerbera, flori proaspete elemente de recuzită, iepuras cu coada iarbă, flori gerbera, flori buchet de om, plivitul decorare diy flori, mama buchet de flori, iarba, stil de paie rattan, pai din lemn de rattan

Potrivit pentru vaza cu diametrul de 7-10cm
Material Rattan
culoare Prime de culoare
Lungimea Totală 50-55cm
Numele Uscate, Gem Iarba Grămadă
Flori De Stil Buchet De Flori
Stil Flori
Numărul De Model 20828-5-1
Ocazie Nunta
Ureche lungime 3-5cm
Clasificarea Flori Uscate
Tip 50pcs/buchet

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare