Noua UE/marea BRITANIE Versiunea de Culoare Gradient de Silicon Tastatura Capac Protector pentru Apple Magic Keyboard 2 MLA22B/O eliberare

w115204

20.10lei

-0.2

20.30lei

-0 %

Produs nou

Material: de Înaltă Elastic Siliconic ,100% brand nou și de înaltă calitate, Acest lucru este limba engleză UE/marea BRITANIE Standard Keyboard Cover,Nu este potrivit pentru NOI standarde se Potrivesc pentru: Noul Magic Keyboard 2 MLA22B/O lansare în 2015 rezistent la apa, nu mai trebuie să vă faceți griji despre apă, lapte, suc, cafea și alte lichide stropire în tastatură, în timp ce daunele pe calculatorul dumneavoastră iubit Praf anti-murdar, pot evita praf, funingine, cookie-uri, etc. se încadrează în fisuri afecta utilizarea tastaturii și a vieții de pe tastatură.Curățare convenabil, gata pentru a curăța tastatura va fi mereu nou, Flexibil, lavabil, usor de aplicat si de indepartat pentru curatare sau dezinfectare Dress up Tastatură în culori la modă Ce e în Pachet 1x Capac Tastatură(pentru marea BRITANIE/UE versiunea în limba engleză tastatură) pentru alte versiune tastatură, contactati-ne, răspunde în termen de 8 ore, dacă nu imediat.Vă rugăm să rețineți : eu/UK layout alfabetul englez versiune ,vă rugăm să verificați tastatura inainte de a face comanda alte produse, cum ar fi:

1.Cum platesc prin Western Union? 2.Cum pot plăti prin Transfer Bancar(TT plăți)? 3.Ce metode de plată pot folosi? ... 4.Ce fac dacă suma de plată dedusă este incorectă? 5.De ce comanda mea este închisă? 6.De ce mi-plata prin card de credit eșua? ...

1.Odata ce ordinul cu plată,www.videoprint.ro va efectua procesul de verificare de fiecare comanda in termen de 24-48 de ore. 2.Odată ce plata a fost verificată, vom procesa comanda in termen de 24 de ore(exceptand weekend-ul). 3.Transportul informații, de obicei, va fi actualizat pe site-ul după 3-5 zile lucrătoare.

1.Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data la care elementele au fost primite.În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și Nu Vom Emite O Rambursare Sau Înlocuire.Nu există Excepții! 2.Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul nu este la fel de publicitate.Dar Alte Motive, costul de Livrare este suportat de către cumpărător numai. 3.Toate produsele returnate Trebuie să Fie în ambalajul original și Trebuie să ne furnizați de transport număr de identificare,specifice motiv pentru a reveni. 4.Va vom returna Integral,la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele,După Atât Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la www.videoprint.ro.SAU s-ar putea alege pentru a avea un înlocuitor.

1.Am oferit 6 luni garanție limitată pentru produsele defecte(excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii de vin cu doar 1 lună de garanție. 2.Produsele defecte Trebuie raportate(în perioada de garanție)și s-a întors(în ambalajul original,dacă este posibil).Trebuie să ne anunțați ce defectul este și numărul de ordine dumneavoastră.Noi Nu Repare Sau Să Înlocuiască Elementele Cu O Garanție Expirat. 3.Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe www.videoprint.ro!

1.Noi oferim Specail Pret/Transport/Stoc/Serviciu. 2.Grăbește-Te!!!Pentru a Fi Client VIP. 3.Contactati-ne prin Trade Manager/Contactati-ne Acum!!!

FI CLIENT VIP,Mai multe Reduceri va primi!!!

Etichete: samdi tastatură magic 2, tastatură de culoare autocolant, magic trackpad, metalice tastatură, trackpad, piele tastatură magic, ebraică tastatura macbook, culoare tastatura pentru laptop, funda tastatură magic 1, touchpad-ul din sticlă, mac keyboard trackpad

Compatibil pentru Magic Keyboard 2
Numărul De Model Magic2-UE-RO
Stil UE alfabetul englez
Modele Aplicabile macbook
Grosime 0,2 mm
Keyboard layout UE/UK version
Design Gradient de culoare
Dimensiunea Aplicare Tastatura Laptop
Funcția praf
Certificare CE
Material Silicon
Pachet No
Nume De Brand Batianda
Produse De Stare Stoc
Se Potrivesc Pentru Noua Tastatură Magic octombrie 2015 de presă

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare