Original Aspire Nautilus GT Atomizor 3ml cu Nautilus 2s Plasă Bobină de 0. 7ohm Și Toate Nautilus bvc Bobina de țigări electronice de Vapori Rezervor

w11515

100.44lei

Produs nou

Original Aspire Nautilus GT Atomizor 3ml cu Nautilus 2s Plasă Bobină de 0. 7ohm Și Toate Nautilus bvc Bobina de țigări electronice de Vapori Rezervor

Aspire Nautilus GT Tank

Forțele combinate ale două legende a dat naștere la final gură-la-pulmonar sistem tank.Aspiră și Taifun prezent, NAUTILUS GT.Gata să ia la nivel global iubit BVC bobina serie si dotate cu un speciale de aerisire sistem, pentru a maximiza Nautilus bobina de performanță.

NAUTILUS BOBINE

Nautilus GT folosește celebra Aspire Nautilus BVC bobine, care oferă o primă MTL experiență și extrem aroma de bucurie.Toate seria Nautilus BVC bobine și Plasă de bobine sunt compatibile.

5 DEBITUL DE AER AJUSTĂRI

Nautilus GT poate fi reglat fluxul de aer prin 5 gauri de aer.Diametrele fluxului de aer găuri sunt: 1 mm, 1.2 mm, 1.5 mm, 1.8 mm, 2.5 mm.Doar roti de aer inel să se adapteze.

4 Culori Disponibile

Există SS , Negru , Rose de Aur , Gun Metal 4 culori disponibile.

ÎNGROȘAT DE BAZĂ HARDWARE PENTRU DISIPAREA CĂLDURII RAPID ȘI MAI BINE AROMA

Nautilus GT include o îngroșat de bază hardware material, de potrivire cu aplatizată canal de aer, care permite aerului să intre în rezervor direct, fără nici nedorite, pierderea de aer.Acest lucru asigură mai bogat si mai gros aroma.Groase din oțel inoxidabil de Nautilus GT rezervor va, de asemenea, se răcească ușor, pentru a evita obtinerea fierbinte.

DE INLOCUIT BOBINA DE UȘOR SĂ SE SCHIMBE

Schimba bobina cu deșurubarea de bază hardware-ul din rezervor, foarte ușor să se schimbe.

CONVENABIL DE SUS DE UMPLERE

Nautilus GT caracteristici ușor și convenabil de sus de umplere, trebuie doar să deșurubați hardware de top pentru a umple.Diametrul mare de umplere găuri se va potrivi cu toate tipurile de e-lichid, sticle.

DIN OȚEL INOXIDABIL SCOBITE MANECA PENTRU A PROTEJA STICLA

Inoxidabil maneca scobite tub face Nautilus GT foarte metalic, de asemenea, poate proteja geamul de la rupere după cădere.

DIN OȚEL INOXIDABIL SCOBITE TUB PENTRU A PROTEJA STICLA

4.2 mL cu extensie PSU tub,de capacitate mai mare, mai multe opțiuni pentru non TPD țări.

Versiunea Standard, Pachetul Contine:

1* Nautilus GT Tank (3,0 ml) 1*Tub de Sticlă 2* Bobine: 1* Nautilus BVC Bobina De 1,6 Ω / 1* Nautilus 2S Plasă Bobina De 0,7 Ω(Preinstalate) 1* Card de Garanție 1* Manual de Utilizare 1 set de inele O

Etichete: Atomizor 510 craniu, e cigarett atomizor, cutia de viteze, pentru huawei g630, pockex, v45, volan logitech driving force gt, rdta atomizor rta, tub kayfun lite, expromizer v3

Nume De Brand ASPIRE
Model Compatibil Cinci sute zece
Scobite Tub
Culoare
Model
Bobina tip
Bobine de cap includ
Bobine De Tip De inlocuit
Numărul De Model Aspire Nautilus GT Atomizor
Material
Avantaj
Origine NC(de Origine)
Capacitate rezervor

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare