În aer liber Camping Pan Pliere Portabil Non-stick Tigaie Picnic Wok Gratar Tigaie Picnic Oală de Gătit

w114965

24.49lei

-7.73

32.22lei

-23 %

Produs nou

În aer liber camping pan pliere portabil non-stick tigaie picnic wok gratar tigaie picnic oală de gătit

Puncte: 1、de Înaltă Calitate: bakeware este fabricat din materiale de calitate mai mare, ajungând la cele mai înalte standarde de calitate.O mică parte din greutatea oferă cu aceeași durabilitate ca fonta tradiționale; făcându-l mai ușoare și mai ușoare, foarte potrivit pentru gătit sau chiar a lua acasă sau de camping.

2、Mâner Pliabil: nu trebuie să vă faceți griji despre spațiu în bucătărie.Cu un mâner pliabil, puteți cu ușurință fă-ți bagajele și chiar ia-l cu tine.

3、Potrivit pentru: Potrivit pentru interior sau în aer liber aragaz de tip inducție aragaz și cuptor cu gaz, și alte gătit ocazii.Creasta-stil grill oferă perfect urmele de gratar de legume, pulpe de pui și chiar pește.

4、Non-stick de Acoperire: Se adoptă non-stick de acoperire, care este lumină și puternic, și are la coroziune bune și rezistență la uzură.

5、După-vânzare de Servicii: Dacă primiți orice daune la acest gratar sau orice formă de defecțiune, vă rugăm să nu ezitați să contactați echipa de service direct.

Caietul de sarcini:

Nume: Tigaie

Dimensiuni:

M: aproximativ 24cm/9.45 în

L: despre 30.5 cm/12.01 în

Greutate:

M: despre 468g

L: despre 826g

Material: fier

Lista De Ambalare:

1*Tigaie

Etichete: wok brander gaz, suport wok, electrice portabile aragaz, pasăre în aer liber, gratar portabil cu gaz, vase wok, hs accesorii auto, wok fonta, aragaz de camping, ceainic chinezesc aragaz

Material Metal
Certificare NICI unul
Cu Dispozitiv de Aprindere sau Nu NU sunt Incluse
Origine NC(de Origine)
De unică folosință No

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare