Microfibra Prosop de Baie Set de Călătorie Pătură de Înot Set Bărbați și Femei Hotel de Baie Prosop Moale, Absorbant Scrisoare Pictura Prosop

w114953

48.98lei

-48.98

97.96lei

-50 %

Produs nou

Mare dreptunghiular moale prosop de baie

Nume: Te IUBESC prosop de baie

Material: Microfibra

Caietul de sarcini: 70*1 40cm 380g

Aplicabile oameni: general

Instrucțiuni de spălare :

Prosop de produse, cum ar fi halate de baie și prosoape de baie sunt personale de îmbrăcăminte personală.Se spala separat de alte haine, atârnă să se usuce după spălare, și puneți-l într-o ventilat și răcoros.Încercați să spălați de mână prosoape cât mai mult posibil.Masina de spalat este de natură să provoace scămoșarea și pierderea parului.

Descriere

Există mai multe metode de plată disponibile pe www.videoprint.ro cum ar fi Visa, carduri de credit, în timp real, transferuri bancare, plăți offline (transferuri bancare și Western Union).Puteți alege metoda care vă place cel mai bine.

Pentru a proteja interesele tale, plata ta va fi temporar deținute de www.videoprint.ro și nu va fi eliberat până când veți primi comanda si sunt multumit de el.

Termenii De Livrare

Vom trimite articolele la adresa de livrare ai plecat de pe www.videoprint.ro.Astfel încât să puteți primi comanda în mod normal, complet, adresa de livrare cu atenție.

Politica De Returnare

Oferim garanție de satisfacție de 100%.Dacă nu sunteți mulțumit cu obiectele pe care le primit de la noi, iar elementul este diferit de descriere.Te rog, lasă-mă să știu.

Rambursare completă, de schimb sau de înlocuire este oferit.

Comentarii și să ne contactați

Dacă sunteți mulțumit cu obiectele mele și servicii, vă rugăm să lăsați un comentariu pozitiv.Am aprecia foarte mult comentariile tale.

Sunt bucuros să răspundă la orice întrebări ați putea avea, deci, nu ezitați să mă contactați.Voi face meu cel mai bun pentru a răspunde în termen de 24 de ore, sperăm să meargă la sfârșit de săptămână.

Etichete: prosop cald electric, bucătărie tul de bumbac, fata towl, mi prosop de călătorie, girafa prosop, copil de sex masculin prosop, tiger prosop, Pat Pătură, hotel prosop, pentru baie și saună

Technics Bumbac pieptănat
Numărul De Model C38
De unică folosință No
Material Țesătură Microfibră
Absorbția 11s-15s
Model Tip Scrisoare
Forma Dreptunghi
Setați Tipul No
Greutate 380g
Caracteristică Mașină De Spălat
model Brodate
Tip Prosop De Baie
Origine NC(de Origine)
Stil Diagonal

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare