100 Buc 4L~14L Debit Reglabil Dripper Grădină Picurare Micro Irigare Drippers Udare, Aspersoare Emițător

w114681

46.50lei

-15.49

61.99lei

-24 %

Produs nou

Caietul de sarcini: Nume: 4L~14L debit Reglabil dripper Culoare: Negru Debit de 4L~14L reglabil de Lucru presiune: 0.5~ 2kg dimensiune Racord 4~5 mm interfață de Ambalare includ: 100buc x 4L~14L debit Reglabil dripper să Rețineți Că este manuală de măsurare, poate fi de 1-2mm de eroare.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Multumesc.

Transport ◆ Noi, de obicei, nava comanda dvs. în termen de 48 de ore după ce primim plata. ◆ Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori, de obicei dura 10-30 de zile prin poștă(www.videoprint.ro Standard de Transport maritim,epacket,china post air mail, etc). ◆ Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: ◆ Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, dar încă nu a primit element, vă rugăm să ne contactați și noi vă va ajuta să se extindă de Protecție momentul comenzii. 1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și de serviciile noastre, vă rugăm să luați un minut pentru a ne lasa un positiver feedback-ul cu 5 stele. 2. Când aveți orice problemă,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru a obține o soluție.Trebuie să încercați cele mai bune noastre pentru a vă ajuta.

Etichete: gardena, cablu ir emițător, automată cu senzor de ploaie, dripper apă, ușor de irigare prin picurare, furtun de picurare, pc dripper multi, aspersoare de apă, de irigare prin picurare set, cafea dripper

Debitul 4L~14L reglabil
Dimensiune racord 4~5 mm interfata
Unitate de vanzare 100 Buc
Tip Aspersoare
Tip Aspersor dripper
Presiunea de lucru 0.5~ 2kg
Numărul De Model Debit reglabil dripper
Numele 4L~14L debit Reglabil dripper
culoare negru
Nume De Brand Vorbim Mulțumit

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare