Rezistent la apa DSLR Rucsac Cu Taxa Jack pentru Căști Video Digital Geanta Foto DSLR Camera în aer liber Geanta Foto pentru Nikon Obiectiv Canon

w112795

96.04lei

-37.35

133.39lei

-28 %

Produs nou

Rezistent la apa DSLR Rucsac Video Digitale DSLR aparat de Fotografiat Sac Multi-funcțional în aer liber, Camera Foto Sac de Caz pentru Nikon DSLR Canon Lens

Cu noul nostru DSLR rucsac, toate echipamentele pot fi acum depozitate în condiții de siguranță, capitonat, compact și de încredere.Chiar atașarea unui trepied este cu ușurință posibil.Datorită unui compartiment suplimentar, chiar și laptop-ul poate fi depozitat în condiții de siguranță.O dată duș cu efect de ploaie?Nici o problema!Rucsacul este rezistent la apa, astfel încât să nu trebuie să vă faceți griji despre dvs. de echipamente scumpe.Menține echipamentul în siguranță și uscat cu nostru confortabil și robust rucsac aparat foto.Toate elementele sunt stocate în siguranță în căptușit secțiuni pentru a le proteja de vibrații, daune și umiditate.Cu rucsac următoarea călătorie este asigurat.Purtarea confortabil confort garantat!Caracteristici:

1. Profesional superior stocare de caz pentru a răspunde nevoilor dumneavoastră de sport să dețină dvs. personale.

2. Confortabil moale mâner și bretele moi va face sa te simti confortabil chiar și în cea mai lungă călătorie.

3. Puteți încărca corp SLR digitale, precum și obiectivul și 1-2 lentile suplimentare și accesorii.

4. De înaltă calitate, rezistente la uzură și material impermeabil, dotata cu un metal durabil zip de fixare, solid ham de umăr, îl puteți purta cu tine pentru a face unele sport sau au o călătorie în mod liber.

5. Principalele buzunar echipează cu o varietate de sub saci: sac de aparat de Fotografiat, notebook bag, iPad caz, caz telefon, revista sau o cârpă caz, ochelari de soare sau mici obiecte caz, independent de sticlă de apă în geantă, etc.

6. Cu orificiu pentru căști de design, se poate conecta telefonul care în sac prin gaura pentru a asculta muzică sau gratuit cu sursă de alimentare externă.

7. Spațiu mare, capacitate mare, în aer liber minunat sport care pleacă partener care să conțină 15.6 inch notebook, aparat foto, haine, alimente, sticla de apa, mici piese, reviste, tabletă, telefoane mobile, ochelari de soare, umbrela pliere, servetele, prosop medicinal, ruj și alte produse cosmetice.

Caietul de sarcini:

Material Poliester

Dimensiuni : 43*30*19.5 cm

Greutate:745g

Greutate pachet

Un pachet Greutate: 0.81 kg / 1.79 lb

Un Pachet Dimensiune:48.0 cm * 31.0 cm * 6.0 cm / 18.9 inch * 12.2 inch * 2.36 inch

Cantitate per Cutie:10

Cutie de carton Greutate:9.1 kg / 20.06 lb

Dimensiune cutie:61cm * 47cm * 47cm / 24.02 inch * 18.5 inch * 18.5 inch

Etichete: canon eos r, powershot, obiectiv mic sac, rucsac-sac de aparat de fotografiat, coreea geanta foto, mens rucsac aparat foto, geanta foto, bolsa camara reflex, sac de aparat de fotografiat, geanta camera foto canon

Element Nume DSLR Rucsac rezistent la apa
Stil Rucsaci
Pachet Da
Nume De Brand Sindax
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model WDB-622
Utilizarea trepied
Material Poliester
Tip Saci De Aparat De Fotografiat

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare