Universal Telefon Mobil cu Ecran 3D Suport Titularul Amplificator Video HD Lupa Stand 8 inch

w112750

28.23lei

-15.22

43.45lei

-35 %

Produs nou

Caracteristici:

1. Material: Eco-Friendly TPU + piele

2. Dimensiune: 19.2 x 12.2 x 0,7 cm

3. De înaltă definiție viziune, protecție împotriva radiațiilor

4. De înaltă calitate, cu bucurie vizuală 3D

5. Mărește ecranul smartphone-ului de la 2 la 4 ori, ceea ce va scuti de disconfort provoacă concentrându-se pe micul ecran lungă perioadă de timp

Pachetul Include:

1 x Telefon Mobil Ecran Lupa

OEM sunt bine ati venit!putem imprima clientului opere de artă și logo-ul

Detalii despre Timpul de Livrare taxelor vamale și TVA 3-7 Zile Lucrătoare Da 15-50 Clader Zile Probabilistic 15-60 De Zile Lucrătoare Probabilistic 15-60 De Zile Lucrătoare Probabilistic 20-60 Zile Lucrătoare Probabilistic 1. China Post Obișnuit Pachet Mic Plus, transport gratuit, poate fi urmărită numai în China, dar nici un detaliu informațiile de urmărire în țara dumneavoastră. 2. Atunci când data de livrare va fi sfârșitul și încă nu primiți coletul,vă rugăm să ne contactați și vom prelungi timpul de livrare 10-25 zile.Dacă încă nu primi coletul in 10 zile, pls contactati-ne. 3. Dacă doriți înregistrate metoda de transport maritim, vă rugăm să selectați China Post Air Mail care costa 2 dolari.

1. Vă rugăm să furnizați video sau imagine dacă produsele noastre au probleme de calitate după ce a primit coletul în termen de 7 zile.Puteți partaja link on-line. 2. Produsul nu poate lucra bine cu probleme de calitate după ce a primit cu 7 zile.Am putea oferi o înlocuire sau o rambursare dacă acesta este nou produse.Vom suporta taxa pentru returnarea.Și tarifele pentru trimiterea înapoi la noi vor fi cumpărători. 3. Oferim intretinere pentru toate produsele [Exclusiv accesorii, cadou și-a făcut Om rupt (cum ar fi ecranul spart, actualizarea la noua versiune de sistem .etc)].Întoarcerea și înapoi taxa de transport vor fi achitate de către cumpărători.Notă: vă rugăm să nu rupe calitate de garanție eticheta.Sau nu ne oferă nici o garanție service.

1. Fiecare cumpărător care să ne dea 5 stele feedback-ul va primi 5 dolari cupon (concediu de masaj în următoarea ordine.Nu se aplică la produse promotionale) 2. Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., în orice mod, vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă.vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.Sperăm să avem o colaborare pe termen lung cu tine.Notă: Dacă aveți de a face ordine, înseamnă că sunteți de acord aceste de mai sus Anunțuri.Multumesc.

Etichete: spartak suport de telefon, mare suport mobil, animal suport de telefon, bandaj suport de telefon, titularul de telefon mobil activ, în picioare telefon mobil, bv suport de telefon, ford ka suport de telefon mobil, pliabil rotund suport de telefon mobil, ajustare automată suport de telefon mobil

Caracteristică 2 Lupa Stand Titular
Utilizarea birou
Compatibil Cu 3 xiaomi telefon mobil
Compatibil Marca Universal
Compatibil Cu 4 huawei telefon mobil
Caracteristică 3 De înaltă definiție viziune, protecție împotriva radiațiilor
Compatibil cu 1 Apple iPhone
Incarcator Da
Caracteristică 1 Ecran 3D Amplificator Video HD
Caracteristică 4 De înaltă calitate, cu bucurie vizuală 3D
Caracteristica 5 Mărește ecranul smartphone-ului de la 2 la 4 ori
Nume De Brand haweel
Compatibil cu 2 Samsung Galaxy telefon mobil
Material PVC

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare