Aqara Inteligent de Temperatură Senzor de Umiditate Wifi Wireless în timp Real de Alarmă Inteligent Detector Prin intermediul APLICAȚIEI de Control Acasă Inteligent

w11271

49.99lei

-18.51

68.50lei

-27 %

Produs nou

Aqara Inteligent de Temperatură Senzor de Umiditate Wifi Wireless în timp Real de Alarmă Inteligent Detector Prin intermediul APLICAȚIEI de Control Acasă Inteligent

Caracteristici:

Acesta poate detecta în timp real a temperaturii și stare de umiditate.Acesta va automat de alarmă în cazul în care temperatura și umiditatea este anormal.

Puteți controla ușor temperatura și umiditatea modifica prin vizualizarea de date în conformitate cu înregistrările istorice; APLICAȚIE de control: mai convenabil de a folosi.

Cu capacitatea de potrivire pentru Xiaomi dispozitive inteligente, cum ar fi gateway-ul de control de la distanță, priză inteligent, versatil, controler, etc. Acest senzor este capabil de a vă ajuta să creați o casă inteligentă.

Se poate monitoriza temperatura, umiditate și presiune atmosferică, și poate apoi face modificări la mediu, de a trimite o notificare pe telefonul dvs. prin intermediul APLICAȚIEI.

Ce este mai mult, acest senzor inteligent este ușor de a controla temperatura și umiditatea modifica prin vizualizarea de date în conformitate cu înregistrările istorice.

Acesta poate fi folosit ca un model conectat pentru uz casnic și un hub pentru a vă conecta.

Suport de radio on-line, calendarul auto turn on / off.Built-in senzor de lumină, 16 milioane culori variabile lumina de noapte auto rândul său, pe când în condiții de lumină scăzută.

Descrieri:

Face telefonul mai sensibile și de a face casa ta mai inteligent.

Temperatura precizia de măsurare este de -0,3 - 0.3 grade; Umiditate precizia de măsurare este de -3 - 3 la sută.

Acest element trebuie să se potrivească Xiaomi multifunctional poarta de acces pentru a utiliza.

Caietul de sarcini:

Dimensiune produs:36×36×11.5 mm

Culoare: alb

Pachetul inclus:

1 x Temperaturii Senzor de Umiditate

Note:

Vă rugăm să permiteți-0-2mm eroare din cauza măsurare manual, mulțumesc pentru înțelegere.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă rugăm să înțelegeți, vă mulțumesc!

Etichete: control temperatura, oamenii higrometru, ikon senzor de temperatură, cifre termostat, aqara usa, xiaomi senzor de temperatura exterioara, aqara, G2H, zigbee, decor acasă

culoare Alb
Material Plastic
Dimensiunea De Afișare 1.9 Inci & Sub
Numărul De Model ZN689500
Nume De Brand ACEHE
Utilizare Interior
Putere Tip Incarcator
Origine NC(de Origine)
Tip Display Digital
Stil handheld
Max Măsurare A Temperaturii 49°C Și Sub
Teoria Senzor De Temperatură

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare