NOUA Tastatură engleză pentru Gateway NV52L NV56R NV75S NV55 NV55S NV57H NV56 NV57 NV77 NV77H NE Tastatura

w1119

42.18lei

-17.21

59.39lei

-28 %

Produs nou

limba:NE

culoare:negru/alb

Garantie:180 zile

Stare:Nou

Este foarte important:

Imaginea produselor noastre este în display fizic.

Dacă există mai multe culori în produs, vă rugăm să rețineți culoarea de care aveți nevoie la momentul achiziției.În caz contrar, ne trimite implicit de culoare.

Vă rugăm să confirmați tipul de mașină, limba tastaturii, dimensiune, culoare și aspect de chei înainte de cumpărare. (dacă tastatura încorporată tasta Enter este diferit, acesta nu poate fi instalat).

Legate de Transport:

Mai întâi de toate, vă rugăm să confirmați că adresa din comanda ta, telefonul, numele, codul poștal sunt în regulă, pentru că acestea vor afecta livrare și de livrare a pachetului.

1. timpul normal de livrare economice standard de transport în 20-60 zile (exclusiv vânzătorului timp de manipulare), Brazilia zona în 90 de zile.

2. Va dura mai mult în cazul în care întârzierea livrării este livrat.

3. rapid de transport este de obicei livrat timp de 5-10 zile, iar transportul este scump. (exclusiv vânzătorului timp de manipulare)

4, pentru transport internațional, va exista o varietate de circumstanțe care duc la întârziere.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să lăsați un mesaj la vânzător.Ne vom ocupa cu tine pentru prima dată.

Aspecte care necesită o atenție deosebită:

1, vă rugăm să confirmați modelul aparatului înainte de cumpărare.

2, vă rugăm să comparați vânzător imagine înainte de cumpărare pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră.Dacă există o diferență, vă rugăm să lăsați un mesaj pentru vânzător și apoi să-l cumpere.

3, vă rugăm să acorde o atenție și urmări informații de logistică în timp după ce vânzătorul trimite pachetul, astfel încât să nu afecteze timpul de livrare.

4, în care aveți orice întrebări vă rugăm să trimiteți un mesaj către vânzător, vă vom răspunde cât mai curând posibil.

Etichete: Tastatura, e5 573, tastatura mecanismele, tastatura wireless, clip tastatura, gateway nv57h, fx505dt, acer tastatura, hp envy 17t tastatura, p5ws0

Nume De Brand OPQRS
STANDARD NE-Standard
Numărul De Model NV52L NV56R NV75S NV55 NV55S NV57H NV56 NV57 NV77 NV77H
Compatibil Marca Acer
Origine NC(de Origine)
Certificare NICI unul

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare