Albastru Autism Inima Puzzle rever insigne, ace de brose pentru cadouri eveniment -Fier+butterfly buton transport Gratuit(150pcs/lot)

w11189

284.75lei

Produs nou

Autism Inima insigne Pin

Bine ati venit la magazinul nostru!

Observație: produsele Noastre sunt personalizate pentru clienți.Noi producem doar marfa conform comenzilor.Vă rog să observați timpul nostru de producție este de aproximativ 15 zile.Vă rugăm să acorde o atenție.

Noi furnizam o varietate de creatie de metal artizanat, inclusiv monede, insigne, medalii,brelocuri, chips-uri de poker, butoni, dog tag-uri, etc.

Dacă aveți propriul dvs. logo-ul vă rugăm să nu ezitați să ne contactați,vom putea face ca tu de cerere.

Descrieri: Material: Fier placat cu alamă+vopsele+epoxidice Pachet: 1buc/poli sac MOQ:100buc timp de Plumb: 12-15 zile de la primirea plății

Imagini De Produs:

Placare Culori: Vom furniza Fluture ambreiaj pentru acest ordin, dacă aveți nevoie de alte accesorii/culoare/ambalare metode va rugam sa ne contactati inainte de plasarea comenzii, va costa extra cost pentru alte cerințe.

Suport Accesorii:

Caracteristică: Mulți ani de experiență de producție, femei mature ambarcațiuni, relible calitate și consideraion serviciu.Logo-ul personalizat gratuit opere de artă și design, toate dimensiunile si materialul sunt binevenite!Alte OEM/ODM de metal artizanat sunt binevenite.Cum de a comanda pentru un design personalizat insigne:

Plata: acceptam Alipay aici și întrebări despre plata vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin plată securizat procesor Escrow.

Transport: Putem livra în întreaga lume!Elementele sunt expediate din China folosind China post, se ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 15-25 zile.Timpul de livrare va depinde de destinație și de alți factori, aceasta poate dura până la 30 de zile lucrătoare.Comerțul este transfrontaliere și China post este mai ieftin mod de transport maritim, astfel încât acesta va dura mult timp pentru livrarea uneori.Dacă clientul are nevoie de elementul de urgență, vă rugăm să alegeți express metode de transport sau să ne contactați pentru discuții ulterioare.

Alte politici: Noi nu suntem responsabili pentru orice client taxa sau taxele de import.Vă rugăm să ne contactați dacă nu sunteți mulțumit cu elementul după ce-l primească.Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare, dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm fel resping sau lăsați-ne un mesaj.

Etichete: ace de păr de epocă, meme pin, mama autism, autism bijuterii, legăturile brosa, autism pin, p ace, ace de metal de epocă, v pini, ușa brosa

Dimensiune 20mm
Nume De Brand W. Schnee
Element Nume AUTISM insigne
Înapoi Fluture butonul înapoi
Tema Patriotismul
Caracteristică Regională Europa
Logo/design Așa cum a solicitat
Ambalare 1buc/poli sac
Material Fier+vopsele
Producerea de timp 12-15 zile
Placare Nichel
Stil Religioase
Greutate 4g/pcs

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare