AZiMIYO Metal tablet stand bucătărie Desktop ipad Suport de telefon pentru Folosit în bucătărie agățat de perete baie leneș suport

w111565

90.27lei

-22.57

112.84lei

-20 %

Produs nou

1, noua bucatarie de perete baie leneș suport. 2, nici o urmă de stabilitate, poate suporta orice telefon mobil. 3, Statele Unite importă DuPont materiale polimerice, îndoire nu se va rupe.

descriere produs

1. Nume Produs: Bucatarie Stand 2. Greutate produs: greutate netă 375g.greutate brută 540g 3. Produs de culoare: negru, argint 4. Produs material: aliaj de aluminiu + ABS 5. Produsul suport de telefon dimensiunea este de 13.5-18cm, potrivit pentru 5-10.5 inch comprimat 6. Ambalajul produsului: dimensiune 23.5*8*9cm.Neutru engleză caseta de culoare.

Caracteristici

1. De prelucrare a metalelor, de asigurare a calității. 2.2019 nou telefon mobil, tableta sta, modele de explozie. 3. Aplicabile pieței de 95% tablet suport de telefon. 4. Atașat cu o cheie Imbus, 3 puncte de reglare, pentru a regla puterea în va. 5. Temperament de argint și atmosferice din aliaj de aluminiu negru, potrivit pentru telefonul mobil, tableta sta pe desktop. 6. Acest produs este potrivit cu baza de montat pe perete.Există adeziv 3M pe partea de jos.Te rog stick-l pe cel neted și curat perete atunci când folosind-o.Apăsați-l pentru mai mult de 2 minute, utilizați-l atunci când ești un copil.Acest produs este, de asemenea, echipat cu 2 șuruburi pentru a fixa baza la perete și de a face produsul mai sigur. (auto-preparate pumn)

Etichete: tableta zece, ipad montare pe perete poza, tableta montare pe perete metal, perna tableta, pentru suport pentru tabletă, ipad stand de mare, ipad montare pe perete, perete tablete, tabloul de bord fila suport, decor bucatarie

Greutate 0.56 KG
Numărul De Model XWJ-KC01
Material Metal
Nume De Brand AZiMiYO
Pachet Da
culoare Argintiu / Negru

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare