3 in 1 Profesional Lumină Inel Reglabil cu Selfie Stick Trepied Suport Multifuncțional LED Cerc de Lumină pentru Tiktok Livestreaming

w110804

255.87lei

Produs nou

Ești încă vă faceți griji despre aceste probleme? - Fotografia nu este suficient de luminos atunci când sunt luați fotografii în spate-iluminare - prietenii Tăi nu te pot vedea în mod clar când ți-ai pus fotografii interesante luat în viața de zi cu zi în prietenul tău cercuri - este inutil atunci când telefonul inteligent nu este selfie lumină, chiar dacă ai face singur foarte fermecător.Cu acest Selfie Inel de Lumină, va fi capabil de a lua selfies mari în zonele întunecate sau ori de câte ori lumina naturală nu este disponibil.

3 Moduri De Lumina 10" Inel De Lumina

Led-uri de lumină inel este cu 3 moduri de lumina si 10 luminozitate reglabilă pentru dvs. de a alege, de a îndeplini toate nevoile dvs. în circumstanțe diferite.

Multifuncțional trepied reglabil

La trepied reglabil poate fi prelungit la lungimea dorită pentru tragere perfectă.Trepied suport în sine poate fi folosit ca un stick de selfie și smart-phone trepied, este bine să luați cu dvs. de călătorie.

Set rapid, ușor de funcționare

Ușor de configurat și de utilizat,compact și ușor, pliabil pentru depozitare ușoară.Perfecta pentru machiaj, selfie de iluminat, portret video, fotografie de studio, live streams, blogger,youtuber etc.

Funcționează Ca o Lampă de Masă

Acest inel de lumina poate fi lucrat ca o lampa de masa pentru machiaj sau alte ar trebui să termine pe birou.

Lucra Ca o Lampa de Podea

Selfie inel de lumina poate fi lucrat ca o lampa de podea lângă pat pentru lectură sau în camera de zi pentru iluminat de noapte.Este, de asemenea, perfect pentru Yoga sau fitness filmare video.

Etichete: lumina tiktok, degetul led lumina, led stick, sirui selfie stick trepied, Glow Stick, lampa pentru fotografie cu trepied, trepied foto, lampa inel, foto stick de lumină, lampa led inel

Utilizare Livestream / Video Shot / Vlog / Fotografie / Machiaj
Temperatura De Culoare 3300-5600 K
Numele produsului Mobie Inel de Lumina de 26cm cu suport Reglabil
Dimensiune lumina 10.2 inch / 26cm
Plug standard UE Plug
Nume De Brand abay
Feature2 Inel Lampa pentru Tiktok YouTube Filmare Video
Pachet Da
Feature1 Protable Umple de Lumină cu Trepied Retractabil
Facilitate4 Selfie Inel cu Suport Retractabil
Material ABS si Metal
Alimentare Alimentare USB / DC 5V
Feature3 Profesionale Mobie Selfie Inel De Lumina
Feature5 Desktop Inel de Lumină pentru a Face

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare