12V 150W Auto Incalzitor Multifunctional de Răcire Și de Încălzire 2 In 1 de Dejivrare Și de deszăpezire Dispozitiv Pentru Mașina Van de Sticlă

w110760

45.68lei

-14.44

60.12lei

-24 %

Produs nou

Caracteristici:

1. 2 în 1 masina de încălzire și de răcire ventilator: masina de încălzire, a dezaburitorului de parbriz, de asemenea, un ventilator de răcire în timpul verii, vă puteți simți cald în vreme rece și se răcește în zilele calde cu soare.

2. 360 de grade, vânt puternic: 360 de grade de rotație a suportului, se poate regla direcția în funcție de nevoile dumneavoastră. 1.4-metru cablu de extensie, convenabil pentru a muta.Mare de evacuare a aerului, aer de mare suprafață, cu zgomot redus, dar vânt puternic, poate încălzi sau răci rapid.

3. Produse de înaltă calitate: de înaltă calitate ABS, durabile și rezistente la căldură, siguranță built-in, seif, imediat preîncălzire, fără a deteriora acumulatorul.Oprire automată protecție, fără riscuri pentru securitate; de dimensiuni mici, poate fi instalat in masina, nu afectează linia de vedere, nu ezitați să conducă!

4. Ușor de instalat și de utilizat: Doar lipi masina de încălzire pe un non-alunecare mat sau fixați-l cu bandă dublu adezivă, introduceți-l în vehicul 12V bricheta, și apoi porniți-l.Utilizați butonul pentru a comuta de aer natural la aer cald, foarte ușor și convenabil!

5. Utilizate pe scară largă: Rapidă de încălzire/răcire, potrivite pentru autovehicule, de camping și de călătorie, puteți ajunge la destinație confortabil și în siguranță.

Caietul de sarcini:

Nume: Masina de încălzire

Tensiune: 12V

Putere: 150W

Dimensiune: aproximativ 11.2*14.8*6.5 cm/4.41*5.83*2.56 în

Performanță: dual-scop de răcire și încălzire

Culoare: negru și roșu

Metoda de fixare: bandă dublu adezivă fix

Lista De Ambalare:

1*Încălzire

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea

numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Etichete: masina de căldură, gasolin încălzire, 2000w încălzire, recom comutator rotativ, masina diesel diagnostrcs, incalzitor electric 12v diesel, masina pahar de încălzire, ottawa îndepărtarea zăpezii, auto dezghețare, elegant sticla de răcire

Extern De Certificare De Testare ce
Articol Diametru 0.0inch
Element De Lungime 0.0inch
Tip De Material ABS
Înălțime Element 0.0inch
Tip De Element
Caracteristici Speciale
Tensiune 12V
Lățime Produs 0.0inch
Origine AE(de Origine)
Articol Greutate 0.4kg
Putere 150w
Nume De Brand Ai MAȘINĂ DISTRACTIV
Tip Comutator Comutator rotativ

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare