Câinele Periuta De Dinti Mesteca Jucărie , Non-Toxice Cauciuc Natural De Lungă Durată Indestructibil Câine Jucărie,Curățare Mestecați Jucării Pentru Mediu Câine

w110433

33.48lei

-18.02

51.50lei

-34 %

Produs nou

Produs Parametru:

Nume: Câine jucărie periuta de dinti

Material: cauciuc

Culoare: albastru, verde

Dimensiune produs: despre 7.1 în * 3.1

Greutate produs: despre 160g

Caracteristici Produs :

2020 Îmbunătățită Tip Material - Câine periuta de dinti jucaria este confectionata din cauciuc.Avem, de asemenea, îngroșat structura internă a face mai durabil decât alte similare câine periuțe de dinți.Mesteca câine periuțe de dinți sunt suficient de puternice pentru a rezista la câine musca si mesteca, și mai de calitate superioară și o viață mai lungă.

Curatare profunda de dinți de câine - câine periuta de dinti jucărie este suficient de moale pentru a preveni deteriorarea câini gingiilor.Dinții molari de dimensiuni diferite pe câine periuta de dinti jucării poate curăța dinți de câine în toate direcțiile.Ajuta cainele ține câinii în sănătatea orală în timpul timp de zi cu zi.

Atrage interesul câini - Aceasta periuta de dinti jucărie este, de asemenea, o jucărie.Două dispozitive de sondare va face un sunet atunci când câinele mușcă, atragerea de câini atenție.Puteți adăuga, de asemenea, pastă de dinți de câine și de câine alimente în golurile de jucării pentru a instrui guma de obiceiurile de câini.

Reduce anxietatea și plictiseala - Fără jucării, câinii pot deveni plictisitoare, ușor musca pantofi și mobilier și provoacă un comportament distructiv.Câine jucării de ros, invata bine guma de obiceiuri si de a atenua anxietate și plictiseală în timp ce întâlnirea naturale de mestecat are nevoie.

Caietul de sarcini și de aplicație: fiecare periuta de dinti jucărie este de 7.1 in * 3.1 și are o greutate de 160g.Potrivit pentru întreprinderile mici și mijlocii câini de talie Mare, agresiv, de asemenea, pentru chewer.

Lista de ambalare :

1 x Câine jucărie periuta de dinti

Etichete: mesteca colier, greu scartaie câine de jucărie, guler de câine, mingea câine, câinele periuta de dinti, papusa periuta de dinti, micro periuta de dinti, animale de companie, jucăria, periuta de dinti jucărie de ros

Jucarii Tip Mestecați Jucării
Setați Tipul No
Material Cauciuc
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare