Anyfish BASSER 2000/3000/4000/5000/6000 Spinning Reel Pescuit Raport de transmisie 6.3:1 Max Trageți 6 kg/8 kg 10+1 rulmenti role de pescuit

w110008

199.29lei

-163.04

362.33lei

-44 %

Produs nou

Anyfish BASSER Tambur Filare

Vă mulțumim pentru achiziționarea BASSER seria spinning.La BASSER serie tambur filare este de înaltă calitate și eficiență, produse cu Anyfish tehnologia avansată.Suntem mândri de a oferi, cu role de filare vă puteți bucura cu ușurință și satisfacție în timp ce de pescuit.

Caracteristici

10 sigilate rulmenți 1 un fel de ambreiaj, rulment de Aluminiu anodizat spool Trageți de putere cu carbon mașină de spălat Aparat de precizie tăiat mâner Puterea de aluminiu buton (5000/6000) Atingere moale de silicon buton (2000/3000/4000) Șurub de la putere se ocupe de Nitrură de titan acoperite anti-twist linie cu role

Carbon și oțel inoxidabil discuri drag este capabil să dezvolte o putere extraordinară,și,în același timp,de a disipa căldura generată sub sarcină grea.

Atingere moale de silicon buton (2000/3000/4000): Ea este în bună atingere.Puterea de aluminiu buton (5000/6000): metal material, puternic si robust.

Trageți butonul este învelit cu apă-dovada tampon de cauciuc pentru a asigura tambur este într-o bună etanșare ,care se poate extinde folosind timpul de tambur .

Șurub-in full-mâner metalic este în bună etanșare,nu Există nici o diferență,care asigură mânerul este puternic și de încredere în vigoare mare.

Cauțiunea brațul de pârghie este din otel inoxidabil.Se face linia de pescuit rula fără probleme prin bobină,care protejează linia de pescuit în cea mai mare măsură și în mare măsură reduce problema de entanglement.

Designerii nostri au re-ajustate pe corp pentru a face centrul de greutate mai mică și de a salva mai mult efort atunci când se pescuiește.

Aceasta rola are 10+1 rulmenti si 2 rulmenții de pe arborele principal.Se poate face spool mai lin atunci când este rotit.

Există logo-ul anyfish pe corp ,este 100% original .

Întrebări Și Răspunsuri

Întrebarea 1 : Poate fi folosit în atât de apă dulce și de apă sărată ?Răspuns: Da,este bine să utilizați în apă sărată, dar ai nevoie pentru a curăța și lubrifia după utilizare.Întrebarea 2: Este acolo orice număr de urmărire pentru element? Răspuns: Da,am livrat fiecare comanda cu numărul lor de urmărire,și puteți vizualiza starea expediere pe site-ul corespunzător.Întrebarea 3 : Ce este mai drag?Răspuns: 2000/3000/4000 model este de 6kg,5000/6000 model este de 8 kg.Întrebarea 4: Cum pentru a comuta mâner pentru a fi de dreapta și de stânga?Răspuns: Ușor mânerul este eliminat prin sensul acelor de ceasornic, există o limită pe care trebuie să-mi scot și schimba locul între mâner și capac ...toate se poate face fără unelte.

Etichete: daiwa sport, alimentator de pește, kastking casting tambur, id-ul fals, artificiale de pescuit la spining, gheață tambur, finanțe unelte de pescuit, universal rolă de pescuit, de carbon, tambur drag mașină de spălat, penn spinfisher vi

Poziția stream
Numărul De Model BASSER
Metoda De Pescuit Filare
Nume De Brand ANYFISH
Role De Pescuit Tip Pre-Încărcare Roata De Tors
Momeli De Tip Fals Momeala
Raport De Transmisie 6.3

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare