Harajuku 3D imprimate bambi jambiere pentru femei îmbrăcăminte cele mai noi vara sytle sexy jogger creion pantaloni casual subțire jambiere

w10959

38.85lei

Produs nou

unitate:cm

Talie 60-100, Hip 70-110, Lungime 92, Coapsa 42-64cm, Jos 23cm

Vă rugăm să verificați Elementul de masurare cu atenție înainte de a cumpăra!!

1.Ca de computere diferite de afișare, culori diferit, culoarea elementul real poate varia ușor de la imaginile de mai sus.

2.Atenție: vă Rugăm să ignorați tag-uri vine cu o cârpă, tag-uri de dimensiuni, uneori, poate fi mai mare decât descrierea noastră dimensiuni, deoarece acestea sunt pentru chinezi, suntem 1 sau 2 dimensiune mică decât persoanele Europene și Americane.

3. Despre preț și calitate: dacă un preț de 9.99$, putem promisiunea de bunuri în valoare de mai mult de 19.99$, dar nu pot promite este 99.99$ calitate, dacă cineva care să plătească 9.99$ dar vreau 99.99$ de calitate, nu o putem face.

4. Despre transport: putem promite putem livra în 2-7 zile de la data comenzii, dar nu pot promite timpul de livrare.Tu ar trebui să înțeleagă.Nu am donot vreau să iau pachetul, chiar nu putem controla timpul.Totul depinde de posta.Vă rugăm să înțelegeți.

5. Dacă doriți să modificați adresa sau dimensiunea și culoarea, vă rugăm să ne spuneți înainte de a trimite sau de a plăti pentru a evita o greșeală să se întâmple.

Ne-ar expediere a mărfurilor și de a oferi poștale în termen de 7 zile lucrătoare după ce plata este primită de Escrow

1) China Post Air Mail, care durează de obicei 1-2 zile lucrătoare pentru a actualiza pachetul de stare online ca expeditor trebuie să ia timp să se ocupe de toate astea pentru noi .

2)SERVICII de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia,în special în timpul sezonului de vacanta.Ne va împinge compania noastră de transport pentru a livra cât mai curând posibil.

3)Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 zile de la plată,vă rugăm să ne contactați .Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este de a face clientul satisface.

Etichete: harajuku sus, harajuku tricou, cerb bambi, albine ochelari de soare, Harajuku tricou, Imprimare 3D, Aini Babe, Moda Harajuku, anycubic formax pro, Imprimanta 3d sunlu

Nume De Brand Sweolso
Tip De Element Jambiere
Tipul De Talie MID
Numărul De Model Ols1285
Stil De Culoare Culoare Naturala
Model Tip Print
Grosime STANDARD
Stil Casual
Material Spandex
Gen FEMEI
Caractere imprimate jambiere
Lungime Ankle-Length
Tesatura Tip Tricotate

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare