1CT Aur Alb 14K cu Șase Vârfuri Rotunde Palmary Design Test Pozitiv Moissanite Inel de Logodna forme Geometrice Solide Inel de Aur

w109426

585.78lei

-585.78

1 171.56lei

-50 %

Produs nou

Despre MOISSANITE Diamant

Deoarece diamantele sunt extrase din adâncul pământului, ca de carbon este sub presiune pentru a produce miracolul bijuterie este nevoie de secole pentru a crea.Ca știință ar avea cu toate acestea,

acum este posibil de SONA Diamante pentru a accelera procesul de a crea un diamant într-o fracțiune de timp.Hibrid diamantele nu sunt falsuri, dar au un adevărat diamant strat.

Cum M OISSANITEDiamond Bijuterii

Deoarece diamantele sunt extrase din adâncul pământului, ca de carbon este sub presiune pentru a produce miracolul bijuterie este nevoie de secole pentru a crea.Ca știință ar avea cu toate acestea,

acum este posibil de SONA Diamante pentru a accelera procesul de a crea un diamant într-o fracțiune de timp.Hibrid diamantele nu sunt falsuri, dar au un adevărat diamant strat.

MOISSANITE Diamant Moda

Designerii nostri persistent aduce transformare în design,stil și model în conformitate cu cele mai recente tendințe.Nostru tehnici inovatoare de a crea bijuterii de moda feeric

care apeleaza la tine.Diamante și bijuterii de moda disponibile cu noi în diferite modele și forme sunt toate în sincronizare cu tendințele moderne..

Metoda De Plata

A. Vom accepta doar Alipay și webmoney

B. vă Rugăm să acorde termen de 7 zile de la comanda.

Instrucțiunile De Transport

Stat/de curierat

E-ambalare

EMS

FEDEX

DHL

Statele Unite Ale Americii

6~10

6~19

4~13

3~10

Australia

5~16

4~18

3~14

Regatul Unit

7~20

4~15

2~10

Canada HK POȘTA 30~45; CHINA POST AIR MAIL 30~45

8~19

4~13

3~11

Brazilia

17~43

6~18

5~18

Federația Rusă

10~24

6~16

-

Franța

6~17

5~14

3~11

altele

6~17

6~18

5~18

A. Am expediat de luni-sambata, inclusiv vacanțe.Vă rugăm să ne trimiteți un e-mail ÎNAINTE de a dvs. de plată dacă doriți să schimbați adresa de livrare.

B. timp de transport maritim în timpul Sezonului de Vacanta (Craciun, Anul Nou Chinezesc etc) ar putea fi mai mult decât de obicei timp.Vă rugăm să adăugați un alt 5-10 zile ca o întârziere.

C.Noi, de obicei, declara bunuri și Bijuterii pe factura comercială sau declarația Vamală.Și suntem mereu încercarea de a vă ajuta să reduce orice TVA sau TVA sau alte taxe de import.

D. Dar nu putem promite nici un impozit, taxe cauzat,Care va depinde de politica de Obiceiurile voastre

Politica De Returnare

A. Vom accepta retur pentru orice motiv, după 15 zile, de la primirea produselor.

B. Am promisiunea de rambursare sau înlocuire odată ce sunteți mulțumit cu el atunci când îl primiți.

C. Vom accepta retur în caz de înlocuire este necesar sau solicitat rambursare;

( în alte magazine, cumpărătorii trebuie să accepte poștale și reshipping taxe )

în cazul în care ați primit un element greșit, Elementele trebuie să fie returnate în ambalajul original, nefolosite condiții și trebuie să fie, de asemenea, în cutia originală și de ambalare.

D. în Timp ce fiecare pas a fost luată pentru a se asigura că plecăm articolul corect, nu va fi o ocazie atunci când primiți elemente care sunt diferite de descriere.În acest caz, vă rugăm să contactați-ne imediat, astfel încât să putem remedia situația.Satisfactia dumneavoastra este important pentru noi și apreciem afacerea ta.

Contactati-ne

O .Am 4 ani experienta de vânzare pe Ebay, și acum am început să vândă pe www.videoprint.ro, prețul este mult mai mic decât Ebay, dar am promisiunea de calitate este la fel de bine ca pe Ebay;

B .Vindem bunuri la prețuri en-gros și de a oferi cele mai bune servicii pentru tine.Deci, va rugam sa ne lăsați feedback-ul Pozitiv, dacă u sunt mulțumit după ce a primit produsele noastre.

C. vă Rugăm doar să ne contactați prin e-mail sau Trademanager.Echipa noastră de servicii clienți este acolo pentru a răspunde la toate cerințele dumneavoastră.

D. Ne răspunde la toate e-mailurile și toate mesajele termen de 24 de ore

Etichete: floare inel starea de spirit, jewelri, inel rainbow, inel cu diamant de 14k moissanite bărbați, inel, 14 k aur, inel de aur, sa inele de nunta, moissanit inel, yantra inel de nunta

Partea Piatra Alte materiale Artificiale
Ștampile Metalice 14k
Principala Piatră De Moissanite
Stil Trendy
Diamant Denumirea Științifică Moissanite( Test este adevărat diamant )
Garanție 2 De înaltă Calitate, Solid 14k Aur Alb nu Va Dispărea Sau Tarnish
Ștampila G14K D1.0CT
Culoare Diamant Clasa D
Numărul De Model /
Origine NC(de Origine)
Gen FEMEI
Fine sau de Moda Bine
Garanție 1
claritate
Inele Tip Verighete
Tip De Element Inele
Setarea Tip Penis Setare
Nume De Brand TREI OM
Ocazie Logodna
CertificateType CCGTC
Metale De Tip Aur Alb
Forma\model RUNDA
piatra greutate 1 carat

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare