Nou
Nou, Original, Pentru Lenovo ThinkPad T530 T530I Radiator CPU Ventilatorului de Răcire Termică Cooler Discrete SWG Termici Radiator 04W3624

Nou, Original, Pentru Lenovo ThinkPad T530 T530I Radiator CPU Ventilatorului de Răcire Termică Cooler Discrete SWG Termici Radiator 04W3624

w1091

203.40lei

Produs nou

Descriere

1. Stare: Nou, Original (fara ambalajul original) 2. Se potrivesc Pentru Lenovo T530 SWG laptop 3. FRU: 04W3624 4. Pachetul include: 1 bucata 5. Notă: vă Rugăm să asigurați-P/N sau FRU Nr.este exact același ca și părți din laptop.NU comanda piese bazează doar pe Laptop model Nr.Ar putea fi diferite părți de aceeași parte dintr-un același model de laptop si s-ar putea nu sunt compatibile cu fiecare alte.Vă rugăm să verificați imagini de lista noastră cu atenție, ceea ce am prezentat va fi exact ceea ce veți obține.

Imaginea De Probă

Transport

1. Suntem nave la nivel mondial din China, sperăm că ajunge la timp, dar din moment ce aceasta este o organizație internațională de livrare, timpul de livrare va fi extrem depinde de firma de curierat și obiceiurile locale/taxe.Vă mulțumim pentru înțelegere! 2. Cumpărătorii trebuie să plătească poștale din nou în cazul în care pachetul s-a întors înapoi la noi pentru că a livrat adresa.Dacă doriți să schimbați adresa, vă rugăm să ne contactați imediat dupa plata. 3. Pentru DHL Accelerate Int ' l Shipping, nu va fi un cost suplimentar pentru la distanță de zona de livrare.Dacă sunteți în zonă de la distanță, vă rugăm să ne trimiteți o anchetă inainte de a comanda, va vom calcula exact costul de transport de marfă pentru tine. 4. Nu vom lua nici o responsabilitate pentru vămuire în țara de destinație.Dacă nu sunteți sigur cu privire la procedura si actele necesare pentru admitere, vă rugăm să consultați cu obiceiurile locale. 5. Ar putea fi importul de impozit/taxa si TVA a avut loc în destinația vamală.Acesta nu este inclus în preț și nu va fi responsabil pentru costul. 6. Vom declara mai mic pret de pe factura/transport lable pentru a ajuta la evitarea taxelor vamale.În cazul în care parcela încă mai trebuie să plătească impozit/taxa si TVA-ul, vânzătorul nu va suporta costurile.

Feedback-ul

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne dea un feedback pozitiv, vă mulțumesc pentru ajutor. 2. În cazul în care elementul nu a sosit sau nu este conform descrierii și doriți să lăsați un feedback negativ, contactați-ne în primul rând.Dă-ne o șansă de a face lucrurile bine pentru tine, iar noi vom face tot posibilul pentru a vă ajuta să rezolve orice problemă.

Notă

1. Veți primi ceea ce imaginea arată.Nimic altceva nu a menționat nu sunt incluse.Vă rugăm să vă asigura că este compatibil cu modelul tau. 2. În cazul în care elementul nu arata la fel ca imaginea noastră arată, înseamnă că familia noastră s-ar putea să nu fie compatibile cu ale tale. 3. Deoarece diferite de lumina, unghiul și contrast afișaj, acolo va fi un pic de culoare diferență există.Vă rugăm să ne iertați.

Garanție

1. Va rugam sa ne contactati inainte de returnarea produsului.În unele cazuri, a susținut defecte sunt de fapt din cauza necorespunzătoare metoda de utilizare și alte motive care ar putea fi rezolvate cu sprijinul nostru tehnic. 2. Vom repara pentru tine, fără nici o taxă în termen de 3 luni, dar trebuie să suporte costul de logistică. 3. Garanția nu este disponibilă o dată produsele sunt deteriorate prin utilizarea necorespunzătoare pe cumpărătorului final.

La final, vă rugăm să ne lăsați un 5-star feedback-ul.Ne place ★★★★★

Etichete: cooler procesor, radiator de cupru, thinkpad w510, thinkpad w530 cooler, ventilator pentru a calcula, cooler cpu, lenovo t440, ventilator procesor lenovo t520, telefonul lenovo, lenovo t520

Tip Radiator
Pachet Da
Linii 4 Linii
Nume De Brand Yaxinglinan
Numărul De Model T530

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare