Ecran Protector Pentru HTC Desire 10 Pro Sticla Temperata Pentru HTC Desire 10 Pro 2.5 D Curbată de Protecție Față de Film de Acoperire Completă

w108860

13.95lei

-12.41

26.36lei

-47 %

Produs nou

NOTĂ: vă Rugăm să citiți înainte de a plasa comanda, multumesc!!!

1. Dacă suma totală a comenzii este mai mică de $5.00, vom transport gratuit prin 4PX Singapore Post, OM Pro, NU de urmărire pentru comenzi mici (veți vedea parcela de ședere în China, nu vă faceți griji despre asta, nu aici).

Dacă doriți cu urmărire, mod de transport maritim, vă rugăm să alegeți China Post Air Mail sau www.videoprint.ro Standard de Transport maritim sau ePacket sau DHL sau UPS, dar va cheltui mai mulți bani pentru transport.

2. Nici o Dispută vă rugăm : te Rugăm să nu deschizi disputa în termen de 60 de zile (Brazilia 90 de zile) , este binevenit, să păstreze relații bune de afaceri, Mulțumesc pentru înțelegere.

o.Dacă Confirma Timp este în curând, dar încă nu primi comanda dvs., vă rugăm să contactați-mă (Pentru Mesaj sau Trimite un Mesaj la Cumparator), nu vor extinde termenul de livrare pentru tine.

b.Dacă după 60 de zile (Brazilia 90 de zile) încă nu primi produsele, vă rugăm să contactați-mă (Pentru Mesaj sau Trimite un Mesaj la Cumpărător), I se va returna integral banii.

Ecran Protector Pentru HTC Desire 10 Pro Sticla Temperata Pentru HTC Desire 10 Pro 2.5 D Curbată de Protecție Față de Film de Acoperire Completă

Etichete: ds sticlă, htc desire 10pro protector de ecran, htc desire 20, htc u, htc acoperă 10, 360 de telefon, kt sticlă călită, goale sticlă călită, htc u20 5g, infinix nota 8 pro

Cu Cadou Cârpă curată îmbibată cu alcool
Grosime 0.26 mm
Suport Picătură De Transport Maritim / Mix Color / En-Gros
Funcția Zero Dovada / Ușor de a Instala / Ultra-subțire
Tip Geam Transparent Flim
Se potrivesc Pentru HTC Desire 10 Pro
Caracteristici pentru Sticla Temperato telefoon Capinhas Proteja Phomne
Cantitatea 1 BUC
Origine NC(de Origine)
Material Sticlă călită
Calitate O+++++
Nume De Brand mksup
Stil 2.5 D Curbată / Rezistență Mare / Înaltă Definiție
Compatibil Marca De Telefon HTC

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare