Utile Ambalaj Mașină Instrumente Albastru Scraper Racletă cu Pâslă Marginea Magnetic Magnet Suport Vinyl Cutter Instalați Setul de Unelte

w108773

47.84lei

-15.94

63.78lei

-24 %

Produs nou

Angajat Nume: Masina De Vinil Ambalaj Instrumente Kituri Simțit Scraper Racletă Magnetic Magnet Suport Vinyl Cutter Pentru Vehicul Învelit

Producția Nume: vinil auto wrap tool kit Magnet Titularul Dimensiune: 6*4.5 cm Simțit Dimensiune Racleta: 10 *7.3 cm Vinyl Cutter Dimensiune: 10 *6 cm

1. Magnet Suport:Fix vinil pe obiect în timp ce ambalaj

2. Simțit Racleta :Șterge bule cu ușurință, dar în același timp este util pentru protejarea film de vinil

3. Vinyl Cutter :Foarte util pentru tăierea tuturor tipurilor de film subțire sau hârtie,cum ar fi PVC inclusiv masina folie de vinil ,hârtie de perete etc. Notă:vă Rugăm să acorde o atenție la ce scule ai nevoie .avem 5 diferite tool Kit , vă rugăm să acorde o atenție la detalii .

Plata:

1 .Vom accepta diverse metode de plată, cum ar fi Alipay (ESCROW) , Western Union, etc.

2 .Vă rugăm să efectuați plata în termen de TREI zile după ce plasați o comandă.

3 .Plata ta va fi eliberat NUMAI după confirmarea de livrare.

Transport:

1 .Va vom trimite bunurile dumneavoastră în termen de 1-3 ZILE de LUCRU după verificarea plății și confirmarea comenzii.Vom încerca întotdeauna cele mai bune noastre de a livra cât de repede putem, în caz de întârziere, vom informa în avans.

2 .Timpul de expediere este de aproximativ 5-7 ZILE de LUCRU prin FedEx sau DHL, nu Putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza fiecare țară poate avea diferite de timp programul personalizat de compensare care poate dura mai mult/mai scurt timp pentru a inspecta produsele tale.

3 .Bunurile de preț și costul de transport maritim NU includ ZONĂ de la DISTANȚĂ, TAXĂ de IMPORT și TAXS sau orice alte taxe.Ne vom rezerva dreptul de zonă de la distanță, taxă în cazul În care adresa de livrare este de FedEx sau DHL zonă de la distanță.Iar Cumpărătorul este responsabil pentru impozitare(dacă există).

4 .De obicei, vom scrie o valoare mai mică și marca de produse ca "CADOU" sau "de PROBĂ" pentru a vă ajuta să evita sau reduce impozitul.Dacă aveți nevoie de întreaga valoare pe avizul de expediție sau factură, vă rugăm să ne anunțați atunci când plasarea comenzii.

Feedback-ul:

1 .Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi.dacă vă place produsele și serviciile noastre,vă Rugăm să ne dea FEEDBACK-ul POZITIV și 5 STELE .

2 .Dacă aveți orice probleme cu produsele, vă rugăm să NE CONTACTAȚI înainte de a părăsi feedback-ul negativ.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a face față cu problema,și să dea o soluție satisfăcătoare.

Etichete: albastru de vinil folie, cum vinyl cutter, ehdis film, hârtie de ambalaj instrument, suport scule magnetic bambus, masina pentru autocolant, masina de 3mm autocolant, carbon ambalaj mașină, comerciale magnetic suportul de cuțit, magnet autocolant telefon

Design Schimbare De Culoare
Tip De Element Autocolante
Pene de înfășurare și tăiere folie PVC
Nume De Brand Cheshjong
Tip Alte 3D Autocolant
Material Plastic Și Metal
Model Oem
Utilizare Util pentru masina de ambalaj
Autocolant De Plasament Întregul Corp
Categorie PVC
Ambalare Vine Ambalat
Numele Folie De Vinil Instrumente Kituri
Element De Lungime 15cm
Numele Modelului FC001
Articol Diametru 15inch
Tip De Autocolant Caroserie
Lățime Produs 1.52cm

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare