Echipa Pro Cycling Set Alb 2019 Personalizate Jersey Ciclism Biciclete pantaloni Scurți Set MTB Ropa Ciclismo Vara cu Bicicleta Maillot Culotte

w10854

58.54lei

-54.02

112.56lei

-47 %

Produs nou

Pro UCI Echipa de Ciclism Set Alb 2019 Personalizate Jersey Ciclism Biciclete pantaloni Scurți Set MTB Ropa Ciclismo Vara cu Bicicleta Maillot Culotte

Notă:

1. Vom accepta amestecat comenzi , vă rugăm să lăsați o notă sau trimite-ne un mesaj pe trademanager să ne spună dimensiunea dorită pentru Tricouri și pantaloni/pantaloni scurți.Ca "XXL pentru Jersey și XL pentru Pantaloni"

2. Putem personaliza toate tipurile de echipa pro jerseuri ciclism, vă rugăm să ne mesaj daca vrei personalizat de element, vă vom trimite un link să-l cumpere, și va vom trimite solicitarea dvs., vă mulțumesc.

3. Din cauza diferenței de timp, tot mesajul dvs. va fi răspuns în 24 de ore .

Vă rugăm să consultați nostru mărimea measuremeents inainte de a cumpara.

Nu selectați în conformitate direct la tine obiceiuri.

De remarcat:

1. Vă rugăm să permită pentru o posibilă 1-3 cm diferență în măsurători și să păstreze în minte că culoarea poate fi ușor oprit din cauza

la diferențe în ecrane și monitoare.

2. Culoarea finală, vă rugăm să consultați noastre reale de bunuri.Vă rugăm să știu acest lucru înainte de a cumpăra.Vă mulțumesc !

3. Imaginea ne arată este 100% Real Obiect Fotografie.

Dimensiunea Recomandată De La Clienții Noștri Cumpere De La Compania Noastra Bofore.

Pentru Maneca Scurta Seturi.

Material:

Tesatura respirabil Design cu funcție bun pentru păstrarea uscare și rece și mai confortabil.Ultra-light material, care este absorbant de sudoare, umiditate-wicking, matasos si elastic.

Partea De Sus Material:

100% Poliester;

Pantaloni Scurti Material:

80% Poliamida + 20% Lycra, nostru Ciclism jersey set este conceput pentru uzura de confortabil, și sunt pe deplin respirabil, ușor și rapid ajuta la îmbunătățirea sudoare de transfer și de presă, ținându-vă uscat și confortabil în timpul celor mai lungi plimbari cu bicicleta!

Proiectat atât pentru bărbați, cât și femei, pantaloni scurți noastre au o precizie de inginerie, 3D cusute tampon moale care ofera un plus de suport si rezistenta impotriva greu, incomod de biciclete de locuri, și poate ajuta la ameliorarea articulare și dureri de șold după lungi plimbari.

9D/12D/16D Gel Pad:

Unic Pad Gel cu Multi-Răcire gaura, ține de uscare si anti-bacteriene

Revenind:

1. Dacă produsul primit este inacceptabil de defecte, rupte, sau de comanda, va rugam sa ne informeze în termen de 3 zile de la livrare . 2. În caz de aceste lucruri neplăcute se întâmplă, sperăm cumpărător și furnizor să poată comunica în mod activ să rezolve disputa într-un mod flexibil.Vă promit că vom elabora o soluție satisfăcătoare.

Etichete: custom bike diy, bianchi femei ciclism jersey, ciclism jersey cu bicicleta bianchi, gymshark pantaloni scurți pentru bărbați, corpul triatlon femei, bicicleta bianchi, pro echipele de ciclism, băiețelul bubble romper, echipa pro cycling gol, bianchi

Gen BĂRBAȚI
Metode De Vânzare Fabrica De Vânzări Directe
Material Poliester și Lycra
Tip Jersey Seturi
Lungime Fermoar Plin
Se potrivesc Se potrivește mai mici decât de obicei. Vă rugăm să verificați acest magazin este de dimensionare info
Nume De Brand Surprinzator De Îmbrăcăminte
Ciclism Jersey Pad Stil GEL Respirabil Pad
Maneca Dimensiunea maneci scurte
Numărul De Model Ciclism Seturi
Sezon Vara
Tricouri Material 100% Poliester
Pantaloni Material 80% Poliester si 20% Stretch & Spandex

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare