Abrazive Sisal cu Filament sau cu Păr de Cal Perie de Lustruit Slefuire Lustruire Wheel prelucrarea Lemnului Pentru Mobilier din Lemn Instrumente de Foraj Rotativ

w108327

16.76lei

-7.53

24.29lei

-31 %

Produs nou

Caracteristici:

-A făcut de înaltă calitate din păr de cal, perii sunt moi și lâna este chiar. -Meci de lemn sculptură în relief ca root sculptură ceara de lustruit, utilizați păr de cal moale, sisal de greu, atât de des folosite împreună. -De înaltă calitate de coada-Calului păr, Lungime peri uniform și mai puține impurități sunt utilizate, Cal parul moale si lucios gap clearance-ul poate fi ușor pentru a se pisa. -Durabilitate mare, rezistent, cu peri, obiceiul de a rupe, absolut purta bine, și de a reduce lustruire timp pentru a îmbunătăți echipamentul de eficiență. -Ușor curăță și lustruiește lemn, metal, suprafata de rugina, coroziune, și mult mai mult. --Potrivit pentru jade, sculptură în lemn, nucleare, sculptură, bijuterii, lustruire și ceruire.

Caietul de sarcini:

Culoare: așa cum se arată Material: păr de Cal (Tip 1)/păr de Porc(Tip 2)/păr de Porc(Tip 3)/păr de Porc(Tip 4)/Sisal(Tip 5) Diametru: aproximativ 80mm Gaura:6mm Grosime:aproximativ 20mm Pachet:1/5pcs(păr de cal perie, perie sisal, perie de păr de porc) La dimensiunile de mai sus sunt măsurate de mână și vor exista unele erori!

Pachetul inclus:

1/5pcs așa cum se arată în imagine, ca ai alege (păr de cal perie, perie sisal, perie de păr de porc)

Notă:

Vă rugăm să fie verificați cu atenție produsele aspectul, dimensiunea, forma și apoi compara produse originale inainte de a comanda, multumesc.Vă rugăm să permiteți-1-2mm erorilor datorate manuală de măsurare.Element de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit pe monitorul computerului de monitoare nu sunt calibrate fel.

Etichete: disc abraziv pentru lemn, ferment rezervor, pisica sisal, perie abrazivă lemn, filament pla, contact roata, se pisa lemn, cat racleta, tambur de încălzire, 1.75 filament joiner

Nume De Brand SI FANG
Origine NC(de Origine)
Certificare NICI unul
DIY Consumabile Prelucrarea lemnului
Tip Perie

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare