Motorola VerveRap100 Căști fără Fir cu Magnet Design Bluetooth 5.0 rezistent la apa IPX5 de Susținere pentru Samsung, Xiaomi, Huawei

w108088

142.34lei

-94.86

237.20lei

-39 %

Produs nou

Parametri:

Tip conexiune: Wireless (Bluetooth) Utilizări: căști Sport Poartă metodă: agățat de gât Tip de interfață: USB Micro Controler cu fir: da Culoare: Negru/Roșu Rezistent la apa: suport Rezistent la apă evaluare: IPX5

8MM dinamic unitate bobina de sunet surround

8mm grafen de înaltă fidelitate, bobina se deplasează aparatul este folosit, cu profesionale de ajustare, arată joasă frecvență, de putere, de înaltă frecvență clare și transparente.

Noul Bluetooth 5.0(BK3266L)

Folosind noul BK3266L Bluetooth 5.0 cip, consum redus de energie, mai puternic semnal de penetrare, mai rapid și mai stabilă conexiune.

De Înaltă Calitate Baterie Litiu

De Înaltă Calitate Baterie Litiu vă oferă 200 de ore de timp de așteptare și 8 ore de redare a muzicii și 1.5 ore timp de incarcare(datele sunt obținute la o temperatură ambiantă de 20 de grade și un volum mediu.Utilizarea efectivă variază în funcție de mediul și obiceiurile de utilizare.)

Cablu De Înaltă Calitate Material

Folosind cupru fără oxigen core, mai eficient de anti-interferențe, astfel încât căști extrem de restaurare non-distructive sunet de calitate.

0.9 cm, Mici Pavilioane

Cu personalizate 0.9 cm căștile silicon, este confortabil de purtat și satisface nevoile de diferite tipuri ureche

IPX5 Nivel rezistent la apa

Standard IPX5 rezistent la apa, proiectare precisă a corpului mecanism în mai multe procese, pentru a preveni eficient transpiratia de la deteriorarea căști componente. (Noi nu recomandăm înot și baie cu căști)

Magnet Design

folosind populare magnet design vă permite să repara pe piept în timpul exercițiului (fara muzica), natural adsorbante pentru a preveni pierderea.

Mai Multe Informații Despre Produs

Etichete: telefon mobil copil, Huawei, pocophone x2, bluetooth căști cu fixare pe gât elegant, casca motorola, oficial xiaomi, telefon motorola, motorola, walki talki, lg bluetooth căști cu fixare pe gât

Răspuns În Frecvență Gama 20-20000Hz
Rezistent la apă evaluare IPX5
Rezistent la apa Da
Control Al Volumului Da
Culori Negru/Rosu
Lungimea Liniei NICI unul
Vocalism Principiu Tehnologia hibrid
Codecs NICI unul
Cu Microfon Da
Suport Card De Memorie No
Rezistenta 32Ω
Este wireless Da
Conectori NICI unul
Buton De Control Da
Nume De Brand motorola
Tip Wireless Bluetooth
Sprijin APP No
Stil Guler
Funcția Sport
Comunicare Wireless
Plug Type Wireless
Tip De Interfață Micro Usb
Numărul De Model VerveRap 100
Activă A Zgomotului De Fond No

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare