1080P DIY WiFi Portabil Mini Camera IP P2P Wireless Micro Webcam camera Video Recorder Video de Viziune de Noapte la Distanță Vedere support64g

w108067

107.35lei

-11.92

119.27lei

-9 %

Produs nou

Caracteristici:

Avansat Tehnologia P2P: Elaborat în baza de 2,4 G tehnologie WiFi și adoptă P2P (Point to Point), tehnologie care permite o folosește fără nici o setare.Cameră cu modul WiFi vă permite să se ocupe cu control de la distanță de pe dispozitivul mobil.Și puteți verifica video oricând și oriunde prin telefonul smartphone și tabletă PC.

De înaltă Definiție Mini Camera: Dotate cu înaltă definiție ultra-mini camera care suporta video și imagine rezoluție de până la 1920 * 1080 Pixeli.H.264(format comprimat)funcția asigură o performanță excelentă și stabilitate.

De înaltă performanță: Adoptă un design unic, acesta susține foto de fotografiere, filmare video cu înregistrare audio, de detectare a mișcării și funcția de alarmă, de asemenea, sprijin de monitorizare și înregistrare, în același timp.Se va înregistra video în mod automat atunci când porniți camera, monitoriza cu ușurință casa ta, chiar și atunci când ești în birou.În mod detectare mișcare, acesta va începe înregistrarea în mod automat atunci când aparatul foto alarme, având grijă perfect pentru acasă de securitate, înregistrare ce vrei.

Muftiul-Design de interfață: Dotate cu Mini interfata USB 2.0 (pentru încărcare și transmitere a datelor) și TF Slot de Card(Suporta card TF de pana la 128GB), suficient spațiu pentru depozitare.

Utilizarea pe scară largă: După conectat prin Wireless la internet WiFi, puteți obține cu ușurință P2P (Point to Point) monitor sau de vedere de smartphone/Tablet PC oricând și oriunde.Prima alegere de monitorizare de securitate pentru familie, magazin, depozit, birouri, întreprinderi mici și mijlocii, etc. Este loial paznici și protejează proprietatea ta zi și noapte.

Caietul de sarcini:

Tip produs: Mini WiFi de Rețea P2P Camera

Format Video: AVI

De Codare Video: M-JPEG

Format De Compresie:H. 264

Rezoluție Video:1080P/720P

Lentila Senzorului: 5 Megapixeli CMOS

Video Rata de cadre: 25fps

Unghi De Vizualizare:90°/120°

WiFi: WiFi 2.4 G

Functii: suporta foto de fotografiere, filmare video cu înregistrare audio, funcția de alarmă și de detectare a mișcării (Distanță de detectare a mișcării de fotografiere:6 m în linie dreaptă distanța).

Record de Distanta: 10m

De Înregistrare a sunetului Gama:5m^2

Iluminare minima:1LUX

Memorie de Stocare: TF card de max. 128G Card TF

Sistem de OPERARE Suportate (Pentru smartphone): iOS / Android

Tensiune de incarcare: DC 5V

Interfata: Mini USB 5pin

Culoare: Negru

Lista De Pachete:

1 * Mini WiFi P2P Camera

1*18650 baterie cutie( fara baterie 18650)

1 * Cablu USB

1 * Manual de Utilizare notă:dacă aplicația întotdeauna eșuează,încercați să verificați următoarele:

A. camera indicatorul luminos nu se aprinde încet și aplicația nu este pornit înainte de a începe configurarea wi-fi.

B. dacă telefonul nu reușește să se conecteze la camera AP,aveți nevoie pentru a configura telefonul să se conecteze la AP hotspot de camera.

C. sprijin obișnuit routere,dar publice routere care necesită autentificare pagina de autentificare nu sunt acceptate.

D. asigurați-vă că nu există erori în nume de rețea,parolă de rețea și UID atunci când configurarea.

E. wifi nume și parole în China nu sunt acceptate în acest moment.

F. 5G semnal wifi nu este acceptată.

G. verificați dacă wifi indicatorul luminos este întotdeauna pe,dacă da,înseamnă că aparatul de fotografiat de rețea este de succes,vă rugăm să adăugați o camera online direct ,aplicația poate să nu detecteze un succes camera de configurare din cauza rețelei de protectie.

H. în cazul în care wifi este WEP modul de criptare,pentru a schimba modul WPA.

Etichete: remote webcam, laptop webcam, spycam wifi, webcam-ul pentru mac, wifi ascunse, webcam wireless, notebook webcam, dahua wifi, 3mp camera ahd, camera hik vision

Certificare NICI unul
Conectivitate IP/de Rețea fără Fir
Stil Cutie Aparat Foto
De Înaltă Definiție 1080P(Full-HD)
Sisteme De Operare Acceptate No
Tip Camera IP
Lentila (mm) 2.7-12mm
Nume De Brand YIKIXI
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare