WSHYUFEI Inaugurare Casa Noua Cadou de Jad Varza Figurine Mascota norocos Ornamente Office Home Decor Accesorii

w107768

47.88lei

-2.52

50.40lei

-4 %

Produs nou

Dragi prieteni, bine ati venit la magazinul nostru.Suntem 100% pentru a garanta calitatea produsului și va încerca noastre cele mai bune pentru a servi fiecare client, sperăm că puteți avea o bună experiență de cumpărare de aici, dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să nu ezitați să ne Contactați, suntem încrezători că veți fi mulțumit cu produsele noastre și Servicii.Ok , acum vă rugăm să citiți Detaliile Elementului.Multumesc draga mea.

WSHYUFEI Inaugurare Casa Noua Cadou de Jad Varza Figurine Mascota norocos Ornamente Office Home Decor Accesorii

Caracteristici:

100% de brand nou și de înaltă calitate,forma Unica, foarte frumos.

De primă de Rășină, durabile și de lungă durată de viață.Nepieritor culoare, nici miros, non-toxice și ecologice.În condiții de siguranță pentru utilizarea de zi cu zi.Noastre decorative sunt buna alegere pentru a cumpara un cadou pentru cei dragi.

Brand: WSHYUFEI

Tip: Decoratiuni Acasă

Material:Rasina

Dimensiune: 11x5x10cm

Scena aplicații: Birouri, familie, coffee shop, bar, restaurant decor, etc.

Ambalare: 1 buc decoratiuni

Despre Transport

Coletul va fi cea mai mare parte expediate prin ePacket/E-ems termen de 24 de ore ( zile lucrătoare).

Ea durează în mod normal între 10 și 45 de zile lucrătoare pentru a ajunge, dar în unele țări ar putea fi ceva mai mult din cauza sărbătorilor sau vamale, expediere locale de eficiență sau din alte motive, așa că vă rugăm să cred că peste înainte de a vă selectați-l, Dacă nu vrei să aștepți atât de mult timp, vă rugăm să acorde Express taxă .

De obicei, alte curieri nevoie doar de 3-7 zile.Vă rugăm să ne contactați în primul rând, dacă doriți pentru a navei prin DHL, UPS, EMS, Fedex sau alti curieri.

Feedback-ul

Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv și un comentariu de 5 stele!

Dacă nu sunteți mulțumit cu serviciul nostru sau orice altă problemă, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul și vom rezolva problema imediat.

Etichete: legăturile ornamente, tin figurine, biroul de acasa accesorii drăguț, homeoffice decor, elefant jad, ruyi, piatră prețioasă copac, rezumat decorare birou, set ceai, zodiac chinezesc figurine de portelan

Tema Mascota
Stil Chineză Tradițională
Material Rășină
Nume De Brand WSHYUFEI

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare