Scanner de coduri de bare 1D Portabil cu Cititor de Cod de Bare Inventar Wireless Scanner de coduri de Bare CCD cu Ecran Bunuri Descriere Display

w10757

147.87lei

-16.43

164.30lei

-10 %

Produs nou

Scanner de coduri de bare 1D Portabil cu Cititor de Cod de Bare Inventar Wireless Scanner de coduri de Bare CCD cu Ecran Bunuri Descriere Display

1. Wireless de coduri de bare poate afișa coduri de bare lungime, numărul de coduri de bare de așteptare pentru transmisie și numărul total de scanare de ori.Cu descriere produs instrument, puteți avea, de asemenea, numele produsului, prețul și alte valori.(Du-te pentru a vizita" trohestar.com" pentru a descărca instrumentul de transfer,urmați instrucțiunile din ghidul utilizatorului să setați scanner de coduri de bare,apoi numele, prețul și dimensiunea va afișa pe ecran)

2. Scanner de coduri de bare va salva în mod automat coduri de bare timpul semnal de pauză și a încărca în mod automat de coduri de bare salvate atunci când semnalul revine.Cu 4MB de memorie, acesta poate stoca mai mult de 1,0000 de coduri de bare.

3. ransmission distanță de până la 50m în obstacol de circumstanțe, de până la 100m in aer liber.Depinde de obstacole și semnal de obstrucție.Suport pentru mai multe scanner încărcați de date la un receptor în același timp.

4. Citeste coduri de bare 1D, cum ar fi: EAN-8, EAN-13, UPC-a, UPC-E, Codabar, code 11, code 39, code 93, code 128, GS1, ISBN, 25, Matrix 2 din 5, Industrial 2 din 5 , MSI, ITF 14, etc. Citește, de asemenea, codurile de bare de pe ecran sau pe shinny hârtie.

5. 2000mAh baterie de mare capacitate asigură ultra lungă perioadă de timp de așteptare și timpul de scanare, cu C cablu pentru o mai bună încărcare și de transport de performanță.(Amintiți-vă, există o peliculă protectoare pe ecran de scanner,dacă vedeți scanerul a fost zgâriat,doar ca folia de protectie poate fi zgâriat în timpul transportului, în loc de coduri de bare nostru de armă, puteți rupe filmul de protecție de pe.)

Despre Noi

Etichete: cititor de card sd, sunmi, instrument dentar, Scanare 3d, 2 elm, Canon 600d, 37 baterie, laptop hp, oglinda de perete, qianli instrument

Feature1 Terminal De Colectare A Datelor
Facilitate4 Colector De Date
Scanarea De Sursă De Lumină led
Certificare CE
Scanare Tip De Element CMOS
Tip De Produs Scanner De Coduri De Bare
Noutate Noi
Feature5 Cititor De Coduri De Bare
Adâncimea De Culoare 32 Bit
Numărul De Model CCD Barcode Scanner
Viteza De Scanare 200 scanari/secunda
Origine NC(de Origine)
Feature8 scanner de inventar
Feature9 Cititor De Cod De Bare
Feature3 scanner de coduri de bare
Timp pentru a pieței Oct-11
Feature10 scanner portabil
Feature7 Inventar Scanner
Scanare Lățimea A3
Rezoluție Optică 300*300
Feature11 scanner de coduri de bare
Feature2 Cititor De Cod De Bare
Tip scanner de coduri de bare
Feature6 scanner de coduri de bare fără fir
Nume De Brand trohestar
Tip De Interfață USB

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare