Dm18Rl Baterie Convertor 18V Acumulator Adaptor Adaptor Baterie Pentru Dewalt Milwaukee Tool Adaptor Baterie

w107434

47.72lei

-15.9

63.62lei

-24 %

Produs nou

Caracteristici :

1. Tensiune de alimentare: maxim inițială tensiunea bateriei (nici de măsurare a volumului de muncă) este de 20 de volți și tensiunea nominală este de 18 volți.

2. Înlocuiți bateria: Permite 20V MAX a bateriei și înlocuiți bateria.

3. Port USB: port USB pentru încărcarea telefoanelor mobile și dispozitive de putere.Utilizați usb, nu include cablu USB.

4. Aplicabile obiecte: cele Mai multe baterii DEWALT si 18V baterii și acumulatori sunt înlocuite în cele mai multe baterii, cum ar fi Pentru Milwaukee.

5. Gamă largă de aplicații: potrivit pentru orice încărcător.Dacă aveți nevoie pentru a încărca bateria pentru instrument de putere, utilizarea originale încărcător de baterie.

Descrieri :

1. Adaptorul permite producătorul sau titularul autorizației de baterie pentru a fi utilizate pe 18V instrumente, permițându-vă să se bucure de beneficiile de prelungirea duratei de viață a baterie Li-Ion.

2. Pentru RYOBI 18V instrument de putere.Adaptorul USB port poate fi folosit pentru a încărca dispozitive cum ar fi telefoanele mobile.

Caietul de sarcini :

Model:DM18RL

material: plastic

Culoare: Negru

Pachetul Inclus:

1 x Baterie Convertor Adaptor (fără baterie)

Etichete: adaptor baterie dewalt, milwaukee usb, milwaukee v18 baterie, M18, 18v acumulator dewalt, dewalt instrument, DeWALT, milwaukee m18, worx, incarcator dewalt

Nume De Brand ONLENY
Compatibil Marca/Model NICI unul

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare