Multifunctional Poală De Birou Laptop Portabil, Tableta Bamboo Calculator, Masa Birou Cu Telefon Tableta Suport Pentru IPad Studiu Muncă

w106827

57.60lei

-11.8

69.40lei

-17 %

Produs nou

Puncte: 1、de Înaltă Materiale de calitate: tur birou dispune de o platformă de înaltă calitate și confortabil de bază realizate din tesatura lycra și spumă șirag de mărgele, oferind confort și stabilitate.

2、Superior de Performanță: tur de birou poate fi folosit ca un laptop de birou, masa de scris, masa, stand pentru iPad și de muncă, și de lectură masă, potrivite pentru orice ocazie și furnizarea de un slot pentru a pune pentru iPad-ul și telefonul mobil.

3、Multifuncțional Design: tur de birou este conceput cu o mass-media slot pentru a pune telefonul mobil și pentru iPad, convenabil pentru a verifica toate mesajele primite sau apeluri în timp ce vă sunt de lucru sau de citit pe tableta.

4、Usoare si Portabile: tur birou este echipat cu un mâner portabil, ușor și ușor de transportat, oferind mai mult confort pentru tine.

5、După-vânzare de Servicii: Dacă aveți orice probleme de calitate după achiziționarea poală de birou, vă rugăm să ne contactați.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă a produsului.

Caietul de sarcini:

Material: bambus

Caietul de sarcini de ambalare: 33*25*6 cm/12.9*9.84*2.36 în

Greutate: aproximativ 376g

Nume: Multifunctional Poală De Birou

Lista De Ambalare:

1*Tur De Birou

Etichete: moale masă laptop, pentru suport pentru laptop, munca de birou laptop, bambus stea telefon, pet shop, lapdesk pentru pat, bambus masă laptop, mașină de film, suport laptop telefon, curbat poală de birou

Suport Picătură De Transport Maritim / En-Gros
type7 Accesorii Pentru Tableta
Material BAMBUS
type6 Universal Suport Tampon
Type2 Bamboo Suport
type5 Pentru iPad Samsung Galaxy Tab
Type3 Portabil Picior Tablet Stand Birou
Tip Multi-funcție
type4 Masa De Calculator Pad Titular
Pachet Da

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare