Masina Electrica Hayon Portbagaj Smart Inducție Un Picior Senzor Hands Free Declanșator De Deschidere M8617

w106283

177.16lei

-133.67

310.83lei

-43 %

Produs nou

corpul, td, th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } i { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-greutate: 700; } Mașină Electrică Hayon Portbagaj Smart Inducție Un Picior Senzor Hands Free Declanșator de Deschidere M8617 Descriere: Caracteristici:

Instalat în interiorul aripile din spate, și emite microunde pentru detectarea.Dacă senzorul detectează un mod eficient lovind mișcare în zona de detectare, acesta emite un nivel corespunzător de semnal în funcție de puterea semnalului pentru a controla deschiderea de portbagaj.

Fabricat din material rezistent,anti-coroziune și rezistență la uzură.

Linia de conectare: Diodă de protecție, rapid viteza de transmisie.

24,125 GHZ senzor precis de detectare, rapid.

Dublu gauri de fixare, durabil și nu este ușor să cadă.

Caietul de sarcini:

Cuptor cu microunde modulul parametri:

Frecvența de transmisie: Simbol: fStandard.Minim: 24GHZ Maxim: 24.250 GHZ

Putere de ieșire: Simbol: Merluciu valoare Tipică: 12dBM

Timp de pornire: Simbol: St Min: 0.6 Tipic: 0.8 Maxim: 1us

Tensiune de operare: Simbol: VCC Minim: 3.1 V Tipice: 3.3 V Maxim: 3.6 V

Senzor unghi: orizontal: 80 grad direcție verticală: 32 de grade

Temperatura de operare: Simbol: Top Minim -40 grade celsius Maximă: +85 grade celsius

Limită absolută: tensiune de lucru: 5.5 V temperatura de Operare: -40/+85 grade celsius temperatura de Depozitare: TSTG -45/+90 grade celsius

Cuptor cu microunde senzor parametri:

Tensiune de alimentare: DC5-18V Boot de timp: aproximativ 2s

Curent de lucru: despre 5MA

Cuptor cu microunde modul de lucru: intermitent

Frecvența de transmisie: 24,125 ±0.125 GHZ

Nivel de protecție: IP68

Pașii de instalare și precauții (post-instalare):

1. Prima ștergeți interiorul poziția de aripile din spate să fie curățate, lăsând nici o murdărie, praf și corpuri Străine, cum ar fi apa, poziția senzorului instalat în mijlocul de partea din spate este optimă;

2. Aliniați orificiul semn pe autocolant și de a folosi de sine stătător șurub de foraj.Acorde o atenție la direcția de capac.Capac cu filet exterior.

3. Când șurubul este forate în aripile de aproximativ 1 cm, foraj este oprit.Pe interiorul protecțiilor, găurile de pe părțile laterale stânga și dreapta de senzorul cu microunde sunt plasate pe șuruburi forate în aripi și alb suprafata de cauciuc este atașat ca senzor de suprafață.Modulul de detectare suprafața trebuie să fața în jos la pământ.Acorde o atenție la poziția șurubului încet pentru a preveni șurubul de zgarieturi mână;

4. Apăsați și țineți apăsat senzorul cu microunde pentru a continua înșurubare șurub, așa că șurubul este fixat senzorul cu microunde.După strângerea șurubului, alb lipici ar trebui să fie complet atașat la interiorul protecțiilor.Nu ar trebui să existe lacune în mijloc pentru a preveni nisip de la intrarea și afectează utilizarea de efect.

5. Dacă există o plasă, proeminență și alte structuri în interiorul protecțiilor, alb lipici pe module nu ar trebui să se potrivesc perfect cu interiorul protecțiilor.Fi sigur de a se pisa, plasă de proeminență și alte structuri sau umple sticla adeziv, altfel lacune în mijlocul Amestecarea apei și a sedimentelor pot avea un impact semnificativ asupra performanței senzorului.

Prelungitor metoda de conectare:

Linia roșie (pozitivă de alimentare): 12 tensiune de alimentare normale;

Linie neagră (negativ de alimentare): împământare;

Linia albă (ACC): Utilizați un capăt de creion de testare pentru a face o conexiune bună între sfârșitul și măsurată linie.În acest moment, auto originale comutator cu cheie pentru ACC, testul creion lumina va fi pe, ACC este dezactivat, iar testul lumina este oprit.

Green line (linie cheie): Utilizați un capăt de creion de testare pentru a menține un bun contact cu linia de pe usa originala butonul de soclu.Apăsați pe original hayon buton, becul se va aprinde ,este coada la usa buton de linie.

Pachetul Include: 1 x Hayon Electric Smart Kit de Inductie

Etichete: ușă din oțel inoxidabil, piciorul senzor hayon, arc cască, Ecran de 7 inch touch, portbagaj electric hayon kia, schydnia hayon electric, bluetooth handsfree, BDO, handsfree bluetooth ceas, koleos hayon electric

Plug Type EU
Nume De Brand Vecligt
Numele Modelului 192635
Origine NC(de Origine)
Tip De Element Pompe
Tensiune 12v

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare