Cercul fundal Roz rotund de flori de nunta de copii de duș petrecerea de ziua decor personaliza fundal fotografie capac de masă YY-94

w105819

45.76lei

-15.26

61.02lei

-25 %

Produs nou

NOTĂ: Include o rundă de fundal .Nu conține cilindru.

Suport de personalizare, vă rugăm să lăsați un mesaj pentru mine ,vă mulțumesc!

atunci când comandați ,vă rugăm să lăsați o notă să-mi spui personaliza text, vă mulțumesc!

Observație:fondul suportul nu este inclus.Purta daune la cutelor este normal!

Subțire-Vinil(Art Tesatura)

Subțire (de asemenea, durabil),moale,ușor,Ușor de Ori & Carry,temperatura Scazuta de călcat,ieftin și lumină decât o pânză de Poliester, dar este încă tearproof,de aceea este potrivit pentru O singură dată de noi (petrecere),familie de fotografi atunci când veți găsi urme pe fundal, puteți încerca să utilizați un ușor umed cârpă umedă pentru a încerca ștergeți-l.despre dimensiune :6.5x6.5ft(200x200cm) și 8x8ft(250x250cm),10x10ft(300x300cm),fondul este înregistrat împreună de către părți.Dar cusătura ar trebui să fie vizibile în timp ce păstrarea normală a 4-6ft distanță.

De înaltă elastic tesatura de bumbac de Înaltă elastic tesatura de bumbac cu banda de cauciuc la spate de fundal, care pot fi plasate direct pe rotund

stand, ușor pentru a elimina, lavabil, și nu se estompeze.6.5x6.5ft(200x200cm) și 8x8ft(250x250cm),fondul este înregistrat împreună de către părți.Dar cusătura ar trebui să fie vizibile în timp ce păstrarea normală a 4-6ft distanță.

1.Va rugam sa folositi profesională sistem cadru, cu clip agățat de fundal.

2.Pentru familia fotografie, Folosind bandă adezivă pentru a lipi fundal pentru perete.(Fii atent,banda poate deteriora peretele).

3.Este mai bine să păstreze o anumită distanță, atunci când realizați fotografii.

NOTĂ: Fondul Sta și Clipuri nu conțin.

FAQ

Q1: Cum de a face fundal personalizate?

A: puteți trimite cererea ta la serviciul nostru pentru clienți sau lăsați un mesaj la comanda, designer-ul nostru va proiecta pentru tine,atunci trimite un eșantion pentru a vă ajuta să-l confirme.

Dacă doriți imprimate propria imagine, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți și trimite t a pixelilor din imagine este cel mai bun mai mult de 3000px * 3000px, sau la o rezoluție de cel puțin 300 dpi , egală sau mai mare de 3Mb pentru imprimare .în caz contrar imprimare vor fi neclare.Vom imprima fundal cu imaginea ta .Q2: Cât de mult va costa, care pot primi produsele?

A: Am nevoie de 2-4 zile lucratoare pentru a produce la comanda.De obicei este nevoie de 12-20 de zile lucrătoare de la Statele Unite ale americii; 15-30 de zile lucrătoare, pentru Europa, Asia, Oceania; 25-60 zile lucrătoare în Africa, America de Sud.Dacă aveți o anumită dată aveți nevoie, puteti sa ne contactati, va putem oferi cel mai rapid de transport maritim.Vă rugăm să rețineți că trebuie să plătească un cost suplimentar pentru afaceri express.T3: vreau să-mi comanda de transport laminate, este posibil?

A: sigur,putem de transport laminate, vă rugăm să ne spuneți cât de multe și de dimensiunea despre decoruri,

Și vă rog să rețineți, în acest fel, ar trebui să plătească un cost suplimentar pentru taxa de transport.T4: eu inca nu am primit pachetul pentru o lungă perioadă de timp,Ce s-a intamplat cu comanda mea?

A: În acest stuation,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.îmi pare rău că nu te-ai da cu un restaurant, o experiență de cumpărături.

Plese căzut liber să mă contactați ,vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta.

Multumesc!!!!

Etichete: culoare de fundal roșu, studio foto masă, hotsale nunta fundal, fondul rotund, chakra tapiserie, tul fondul de masă, copilul de decor pentru ziua de nastere, fondul cerc, albastru fotografie de nunta accesorii, plastic de vinil capac de masă

Material Vinil
fundal foto petrecere de aniversare pentru copii banner masă desert
Numărul De Model 2062
Foto Fundal fundal pentru fotografii de fundal pentru Ziua Mamei
Stil Copii
nou-născut recuzită fotografie petrecerea de celebrare sweet 16 photoshoot
Nume De Brand BEIPOTO
Copil de dus copilul ziua de nastere Imagini decorare Tort de masa Decor de Masă Photo Booth Props
Tip Spray De Vopsit
Origine NC(de Origine)
nunta decor fondul pentru fiicele mele tort sparge șes și 1-a petrecere de ziua
Pachet Da

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare