Fi un Fel de Vin/Negru/Albastru Scrisori de Imprimare Rezervor de Top pentru Femei de Moda O Gâtului fără Mâneci Plus Dimensiune Topuri Rezervor 2XL

w105379

48.98lei

-5.45

54.43lei

-10 %

Produs nou

Fi un Fel de Vin/Negru/Albastru Scrisori de Imprimare Rezervor de Top pentru Femei de Moda O Gâtului fără Mâneci Plus Dimensiune Topuri Rezervor 2XL

Notă:

1.Nu poate 1 -2 cm abaterea în mărimi diferite, locații și se întind de țesături.Dimensiunea diagramă este numai pentru referință, poate exista o mică diferență cu ceea ce ai.

2.Există 3 tipuri de elasticitate: Elasticitate Mare (față-verso întins), Mediu de Elasticitate (o față întinsă) și Nonelastic (poate nu la intins ).

3.Culoarea poate fi mai deschisă sau mai închisă, din cauza diferite de afișare PC-ul.

4.Se spală de mână la 30 de grade de apa, atârnă să se usuce la umbră, să interzică de albire.

5.Poate exista o ușoară diferență în detaliu și model de rochie.

A. en-Gros și dropshipping sunt atât salutat?

Pentru en-gros , va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-7 zile pentru a ajunge.Pentru picătură de transport maritim , putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să.

B Cum pot urmări coletul meu?

Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide)

C. Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?

Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.Deci banii nu vor merge la contul meu,Și vom încerca noastre cele mai bune pentru a urmări coletul până când îl primiți.

D. Feedback-Ul

1)Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă oferi un serviciu bun. 2)Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să ne contactați, vă vom răspunde în termen de 24 de ore.Ne-ar fi recunoscător dacă ar fi să ne contactați înainte de a părăsi 1 stea la 3 stele, feedback-ul sau deschide orice dispute.Comunicarea este cel mai bun mod de a rezolva problemele,vom avea plăcerea de a oferi o soluție satisfăcătoare.

Etichete: playboy rezervor de top, cultură satin, blue monkey, top albastru, drăguț rezervor de top pentru femei, din satin verde de sus, albastru vladan, top femei, militar rezervor de top, tricou albastru

Transport Gratuit Da
Nume De Brand INMOTENG
En-Gros/Picătură De Transport Maritim Suport
Îmbrăcăminte Lungime Regulat
Gen FEMEI
Tip De Element topuri
Tip Fi Un Fel De Vin Rezervor De Top
Material 1 95%Poliester+5%Spandex
Tesatura Tip Postav
Stil Sexy Si De Club
Tip 2 modă de culoare solidă camis
Dimensiune Plus Size (US 4-6)S,(US 8-10)M,(US 12-14)L,(US 16-18)XL,(US 18-20)2XL
Tip 1 femei vara rezervor de top
Model Tip Personajul
Material Spandex
Ocazie Viața De Zi Cu Zi
Topuri De Tip Rezervor Topuri
Decor Gol

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare