40W Deformabile de Fotbal LED E27 Garaj Lumina Pliere Bec OZN Lampa Cadou de Energie de Lungă Durată Eficient cu LED-uri Lumini Becuri #N3

w10508

27.91lei

-11.39

39.30lei

-28 %

Produs nou

40W Deformabile de Fotbal LED E27 Garaj Lumina Pliere Bec OZN-uri Lampa de Cadouri de Lungă Durată Eficiente Energetic Led-uri Lumini Becuri #N3

Punct de Vânzare de produse: 100% de brand nou, folosind materiale de inalta calitate.

De lungă Durată & Lumini cu LED-uri Eficiente Energetic.Această lampă este de economisire a energiei, LED-uri de lumină, astfel încât nu va trebui niciodată să înlocuiți un bec,consumatoare de energie standard cu halogen, CFL, sau becurile incandescente.Stil Modern și Design Funcțional.

De lungă Durată & Eficiente Energetic Podea de LED-uri.Această lampă este de economisire a energiei, LED-uri de lumină, astfel încât nu va trebui niciodată să înlocuiți un bec,consumatoare de energie standard cu halogen, CFL, sau becurile incandescente.Stil Modern și Design Funcțional. 【Luminoase și unghi reglabil】Lumina În Garaj poate sprijini, de aceea este bine de a folosi pentru ceva mai mare zonele de interior, cum ar fi scoala, spital,depozit, fabrica producții linie...; și aceasta lumini au un foarte larg unghi fascicul de regla 4 LED-uri.

【Instalare Simplă și rapidă】Nu sunt necesare instrumente, doar ca repara o bulbi în E27, Nu este nevoie să instalați mai mare de corpuri de astfel de tuburi cu led-uri; se Conectează direct în E27.Doar șurub.

【DURABIL și de Lungă de Viață -- Discutii lumini de garaj realizate cu o siguranță premium, carcasa din aliaj de aluminiu, stabil și durabil ,disipa caldura mai repede produs dintr-un bec LED.50.000 ore lung serviciu viață face costul de întreținere tăiat brusc în jos.

Economisirea de energie si Viziune prietenos-lumină,nu întuneric zone, ghosting-ul , oferind cele mai bune de iluminat interior experiență.Consuma doar 40W, cu led-uri noastre magazin lumini de a salva până la 60% comparativ cu tradiționale garaj bec.

Caietul de sarcini:

Material:ABS

LED: 2835 120PC

Unghi de iluminare:> 120 °

Putere: 40W

Tensiune de alimentare: 85-265V

Flux luminos 4000 (lm)

Notă: vă Rugăm să permiteți-0.5-1cm erorilor datorate manuală de măsurare Datorită diferenței între differentmonitors, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Pachetul Inclus:

1 x Lumina LED-uri

Etichete: angel tranșee de perete, vintage ozn lampa, lampa de minge de fotbal, lampa led, fotbal lampa, transport gratuit pentru dormitor lampă de masă, pandantiv lumina cemente, lampa, scurt agățat lumini, bec ozn

Stil ART DECO
Tip Comutator Buton de comutare
Numărul De Model Garaj Lumina
Material Plastic
Abajur De Culoare Orange
Este Estompat No
Zona De Iluminat >30square metri
Este De Becuri Incluse No
Tipul De Bază E27
Nume De Brand ISHOWTIENDA
Origine NC(de Origine)
Loc Hall Hotel
Finisaj Nichel
Technics Desen De Sârmă Agățat
Certificare ce
Numărul de surse de lumină > 20
Garanție Lumina LED-uri
Tip De Instalare Pandantiv De Cablu
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri
Sursa De Alimentare DC
Tensiune 85-265V

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare