Cute Princess Crown hairband Ac de par Set Cadou pentru Copii Fete de păr capul hoop benzi hairgrips copii tiara frizură accesorii

w104881

20.18lei

-8.66

28.84lei

-30 %

Produs nou

Manual de măsurare, ca urmare a diferite stiluri, diferite dimensiuni.Obiectul primit va prevala.

1.Dacă aveți nevoie de a cumpăra o mulțime de produse sau selectați expediere (EMS, DHL, FedEx, UPS), vă rugăm să ne contactați.

2.Mai multe Produse: https://tianemeng.www.videoprint.ro/store/3273009

3.Bentita este nici o anumită limită de vârstă, pot fi achiziționate în funcție de preferința personală.

4.Credit garanta că toate imaginile într-un fel de fotografiere, vă rugăm să fiți siguri de a cumpăra., dar te rog să înțelegi limitările de fotografie (există unele diferențe de culoare), să prevaleze în natură.

5. Pentru orice motiv nu sunteți mulțumit cu comanda dumneavoastră, vă rugăm să nu se grăbesc să dea feedback-ul sau de litigiu, contactați-ne imediat, astfel încât să avem o oportunitate de a rezolva această problemă pentru tine.Mulțumesc mult.Timp de livrare Notă: Dacă Confirmarea se apropie, încă nu primi produsele, vă rugăm să ne contactați, vom prelungi termenul de livrare în avans.Pentru că aceasta este multinaționale de tranzacționare, transport provoca neplăceri este dincolo de controlul nostru,va asiguram ca nu va suporta nici pierdut.Dacă după 60 de zile încă nu primi produsele, vă rugăm să ne contactați,Vom rezolva această problemă.Nici o Dispută vă rugăm să: vă Rugăm să nu se aplice litigiilor în termen de 60 de zile, să păstreze relații bune de afaceri.Vă mulțumim pentru înțelegere.

Etichete: simplu cap coroana, comestibile printesa coroana, fetița de păr hoop, coroana wed, prințul moștenitor set, drăguț perla, parul de viță de vie, coroana de aur, cruce coroana, copiii tiara

Gen Fete/Copii /copii
Numele Hairband
Material Metal
Numele Departamentului Copii
Tip De Element Articole pentru acoperirea capului
Model Tip GEOMETRICE
Nume De Brand NoEnName_Null
Numărul De Model AZ-358
Stil Moda
Tip guma de mestecat pentru păr

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare