5pcs/lot 5" Display HDMI Adaptor USB de 5 inch Raspberry Pi Ecran DIY Hub USB Conector HDMI Kit pentru Calculator

w104653

20.34lei

-5.08

25.42lei

-19 %

Produs nou

5pcs/lot Conector HDMI de 5 inch, HDMI Raspberry Pi Ecran DIY Hub USB Conector HDMI Kit pentru Calculator Descriere

Acesta este un conector HDMI de 5 inch raspberry pi ecran, aceasta salvează o mulțime de spațiu și să joace un rol pentru fixarea raspberry pi cu raspberry pi ecran.

Și puteți alege această compatiable dacă vrei.

Satisfactia Clientului

Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele pentru a ne dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.

Pentru orice motiv, nu sunteți mulțumit cu un produs sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând, înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele și a vă oferi cel mai bun client servcies.Garanție Și Returnare

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi fiecare client cele mai bune pe care le putem face.

Va vom returna pentru produsele returnate în termen de 7 zile de la primirea acestora, pentru orice motiv.O rambursare completă va fi dat în cazul în care elementele sunt returnate în starea lor originală.

Noi oferim 1 luna de înlocuire și 12 luni întreținere garanție.Elemente să fie înlocuit în prima lună sau menținute pentru primul an.

Înainte de a returna produsele, vă rugăm să contactați cu noi, și asigurați-vă că veți obține noastre (vânzătorului) adresă de retur

Plata

Acceptam plata prin Card de Credit, paypal sau oricum care www.videoprint.ro sprijină.

De transport maritim 1. Noi sprijinim world wide transport cu numărul de urmărire(Registered airmail) și expres(DHL/FEDEX/UPS/EMS).

2. Costul de transport maritim: faceți Clic pe "Livrare si plata" tab-ul de pe pagina de detalii de produs, și veți vedea detaliile de livrare.Puteți calcula costul de transport maritim prin introducerea informațiilor necesare.

3. Timp de tranzit: timp de Tranzit variază în funcție de diferite metode de transport.Numele transportatorului Ora Estimată în Tranzit din China cu Destinația de Servicii de Urmărire 3-5 zile lucratoare www.dhl.com 3-5 zile lucratoare www.fedex.com 3-5 zile lucratoare www.ups.com 5-10 zile www.ems.com.cn 7-25 zile www.hongkongpost.com

4. Pentru Timpul de Procesare: Comenzile vor fi procesate în termen de 1-2 zile lucrătoare după ce plata este eliminat.

Suport tehnic suport Tehnic este de a ajuta sugera produse să cumpere și să se asigure că aceste produse sunt de lucru cum era de așteptat.

Etichete: potrives hdmi, plugable multi display adapter, multe raspberry pi, a1342 tastatura, conector mini usb, 5 inch zmeura, hdmi adaptor null, ecran usb, huawei ecran, 5 inch raspberry pi ecran

Conector HDMI 5 inch raspberry pi ecran
Conformitatea Rohs ROHS
Numărul De Model DRA04605C
Pachet Da
Tip Adaptor USB
Articol Greutate 5g
Nume De Brand ELECROW

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare