M10 5.8 Inch Smartphone 8 Core ROM 512MB RAM 4G 3200mAh HD 8MP aparat de Fotografiat Al Telefonului Inteligent Android Suport Dual Sim-Carduri

w104389

173.54lei

-147.82

321.36lei

-45 %

Produs nou

M10 5.8 Inch Smartphone 8 Core ROM 512MB RAM 4G 3200mAh HD 8MP aparat de Fotografiat Al Telefonului Inteligent Android Suport Dual Sim-Carduri

Caracteristici:

1. Doar ca o picătură de apă pe ecran, de fiecare ecran luminos este o experiență nouă.Raportul de 5.8 inch, full-screen, ecranul este la fel de mare ca 91%, permițându-vă să experiență un câmp mai larg de vizibilitate.În jocuri și clipuri video, conținutul este afișat mai mult.Și telefonul este încă mic și lumină.

2. Acest telefon este, de asemenea, echipat cu un 8MP selfie funcție, permițându-vă să păstrați zâmbetul tău sau amintiri prețioase într-o imagine clară.

3. Folosind dual-core senzori, introducerea Al inteligenței artificiale, post quick dublu shotadd imagine cub de tehnologie și cooperarea cu Al faptei camere, Al fotografiilor cu lumină de fundal, și Al portret, compoziție, lasa telefonul deveni profesionist echipa imagistica.

Descriere:

Remodela Android mecanism de planificare a resurselor pentru a minimiza probabilitatea de stagnare și accidente, permițându-vă pentru a apuca repede cheia de experiență între plic roșu motoare de joc și să se joace jocuri mari, care îmbunătățește viteza de rețea, rata de cadru și ecran de fluență.

Caietul de sarcini:

Culoare: negru, albastru(opțional)

Dimensiune ecran: 5.8 inch

Memorie Flash: 512+4G

Capacitate baterie: 3200mAh

Tip: UE,SUA(opțional)

Pachetul Inclus:

1 * M10 5.8 Inch Ecran Complet Smartphone

Note:

1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

Etichete: camara aparat de fotografiat digital, 4k solar camera, panoul de vertex impresiona leu 4g, 4g camera, 8 core telefon, njy ecran tactil de 5 inch, 9 inch android, blackview sim, apollo iptv, indestructibil mini smartphone

Mod de livrare Dropshipping
Dimensiunea Ecranului 5.8 INCH
Ecran ≥5"
Tip UE,SUA(opțional)
Capacitatea bateriei 3200mah
Numărul De Model M10 5.8 Inch Ecran Complet Smartphone
Origine NC(de Origine)
culoare negru, albastru(opțional)
Compatibil Marca Apple iphone
Memorie Flash 512+4G

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare