Profesionale MTB Biciclete Derailleur Umeraș Aliniere Coada Instrument de Biciclete Ecartament Spate Cârlig de Reparare Schimba Corecție Ureche E6F4

w104255

86.04lei

-76.27

162.31lei

-46 %

Produs nou

Descriere

100% brand nou, de înaltă calitate

caietul de sarcini:

Material: aliaj de aluminiu + otel inoxidabil

Culoare: rosu (ca în imagine)

Dimensiune: așa cum se arată

Potrivit pentru anvelope: 26 / 27.5 / 29 / 700c

Pliere înălțime: 235mm (aproximativ)

Înălțime maximă: 388mm (aproximativ)

caracteristică:

1. Este un indispensabil instrument de biciclete, care pot fi folosite pentru a măsura și îndreptați nealiniate cutie de viteze cârlige și de a rezolva cele mai viteze probleme.

2. Corpul principal este din aliaj de aluminiu, CNC de taiere de tehnologie, integral forjare, prelucrare, nu este ușor de rugină și se deformează, nu numai frumos în aparență, dar, de asemenea, bogate in rezistenta la uzura, non-disipare, și non-vărsare.

3. Înlocuită cu filet sfat de butucul roții a fost actualizat după mare arborelui interior are mai strict crescut forța capacității portante, îmbunătățind astfel precizia de clearance-ul și extinderea gamei de a găzdui mai multe frame/umeraș combinații, inclusiv prin poziția de viteze a arborelui de cârlig.

4. Acesta este utilizat pentru calibrarea magnetic variabil, margele cu diverse schimbări de viteză, mai ales pentru poziționare variabilă viteza de sisteme.

5. Ureche de ridicare instrument poate fi rotit 360 de grade, direcția poate fi ajustat, și user-friendly de design este convenabil pentru diverse modele.

instalare:

1. Prima parte este pe final corespunzător indicator suport.

2. Prin alunecare mâner corespunzător piulița de blocare în partea 1 poziție.

3. Partea 3 este situat la poziția corespunzătoare din Partea a 4-a și este definită ca un O-ring.

Descriere:

1. Montați roțile de pe cadru.Asigurați-vă că frontiera este corect centrat pe cadru.

2. Scoateți splitter de la splitter.

3. Șurub firul în axul (număr de referință 1) din derailleur-leur montat pe gaura.

4. Mutați indicatorul astfel încât vârful indicator atinge afara de margine (poziția a).

5. După indicatorul se mută departe de margine, muta alunecare de sprijin imediat.Apoi rotiți instrumentul cu 180 de grade a poziției c.

6. Mutați cursorul și indicatorul de la marginea exterioară a marginii.Dacă vârful indicator este de 4 mm în afara marginea marginea, cuier este aliniat orizontal.Dacă vârful indicator este de 4mm sau mai departe de margine, sau indicatorul este presat marginea, cârligul va fi aprins, deci mișcare de alunecare a suportului și indicator de departe de margine.Apoi, utilizați arborelui interior și corectarea mâner (număr de referință 1) ca o pârghie să se aplece cârlig orizontal.Repetați de inspecție și de îndoire între a și c, până când distanța este mai mică de 4 mm.

7. După atingerea corecta alinierea orizontală, țineți indicatorul în aceeași poziție și rotiți în poziția b.Dacă în vacanță.Distanța dintre marginea exterioară a marginii și vârful indicator este de 4 mm, iar instrumentul este rotit în poziția d.Dacă distanța este mai mare de 4mm, sau indicatorul apasă pe margine la poziția b sau d, utilizarea arborelui interior și corectarea ocupa ca, maneta aliniază cârlig vertical.

8. Când cuier este aliniat corect, vârful indicator ar trebui să atinge doar marginea exterioară a marginii la o singură poziție, și diferența dintre orice alte funcții nu trebuie să depășească 4 mm.Verifica și de a alinia toate cele patru poziții până complete.

Calitate în primul rând, de a oferi cele mai bune servicii.Clienții noștri sunt prietenii noștri.

Design elegant, 100% brand nou și de înaltă calitate!

notă:

1. Pentru fotografii, vă rugăm să permită o ușoară diferență de culoare

2. Datorită măsurare manual, dimensiunile pot fi diferite

Pachetul Inclus:

1buc instrument de reparații de biciclete

bună ziua, vă mulțumesc pentru vizita magazinul meu.Puteți să contactați cu noi pentru a obține mai multe detalii de bunuri .vom fi pregătiți pentru a răspunde ASAP.

Etichete: viteze mtb, bicicleta cannondale, lazer instrument de aliniere, biciclete, unealtă multifuncțională, cuier mop, 2.4 d, derailleur spate, amabrush, derailleur umeraș instrument de aliniere

Tip Unelte Multifuncționale
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare