MAT COVERSMALETERO AUDI A3 3/5 USI 2003-2011

w10421

199.57lei

Produs nou

1.-Din polietilenă (derivate din pvc de înaltă calitate) este un sistem flexibil, material sigur, foarte dur și eco-friendly cu și pentru mediu.Nu are miros, deci este foarte recomandat, de asemenea, pentru transportul de animale.

2.-anti-murdărie margine cu 5 centimetri înălțime a lungul perimetrului, evitând noroi pentru tapițeria mașinii.

3.-striate anti-alunecare de suprafață pentru a crescut de prindere.Calitatea superioară a materialului utilizat pentru fabricarea, garanteaza impermeabilitatea si rezistenta la factori cum ar fi uleiuri, vopsele, grasimi, combustibili, etc.

4.-Complet personalizate pentru fiecare vehicul, nu este universal, deci, putem garanta se potrivesc pentru forma de trunchi.

5.-În unele modele, de boot de pază a genelor, ușor de perforat, care permite de a utiliza boot prindere sprijină, de prindere sau similare.Ideal portbagaj Protector să protejeze mașina noastră.Foarte ușor de curățat, pur și simplu se aplică o presiune apă sau umed baionetă și cu întreținere minimă va avea întotdeauna ca în prima zi.Instalarea este foarte ușor, curat covorul din portbagaj și a pus pe partea de sus a acesteia.Aveți întrebări sau nevoie de ajutor?Contactați-ne și vom fi bucuroși să vă ajute.

Produsul trebuie să fie utilizat cu caracteristicile tehnice și completează descris de către producător, imaginea poate varia de la produsul final livrat.

Etichete: audi tt oglinda laterala acoperire, mat mouse-ul, audi a3, joc mouse-pad, cayman partea de aerisire, spyder, mouse-ul mat material, covor mouse-ul, chevy bobina, mare mousepad

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare