Nou
100buc/lot laptop compatibil trackpoint mouse-capace din cauciuc pentru HP pentru dell pentru IBM

100buc/lot laptop compatibil trackpoint mouse-capace din cauciuc pentru HP pentru dell pentru IBM

w103580

123.58lei

-6.51

130.09lei

-5 %

Produs nou

Bine ati venit la magazinul nostru

100buc/lot laptop compatibil trackpoint mouse-capace din cauciuc pentru HP dell IBM Pls trimite amabilitate diametru interior dimensiune pentru noi,vă mulțumesc.

pentru hp mare diametru interior despre 0.43-0.45 cm unul mic diametru interior de aproximativ 0,4 cm

vă rugăm să verificați fotografiile de mai jos :

roșu pentru ibm numai,nu suport T460S / T460P / T470 / P70 / T470S / x1c aceste 2016year etc. model

negru nu suport pentru 820G3 840G3 etc.

Transport express way

1. Bunurile vor fi livrate fără număr de urmărire, în termen de 1-7 zile lucrătoare de afaceri.după confirmarea de plată.

2. Bunurile pot fi livrate de alegerea ta.Dacă curiers sau poștă, cu număr de urmărire.Vom furnizorul actualizate cu costul de transport maritim ca pe cererea dumneavoastră.Următoarele este timpul estimat de livrare pentru diferite mod de transport maritim.Pls contactati-ne direct, și ne vom folosi de preferat.Colaborăm cu mai mulți express expeditor în China.Astfel încât să putem obține mai mult cu discount în mod de transport maritim.

Conditii de plata:

1. TT

2. alipay

3. western union

Garanție și politica de returnare

1. produsul nostru a fost atent inspeated de noi.Deci, suntem încântați să oferim nostru cumpărător satisfacție.

2. Dacă elementele sunt defecte.pls ne-a informat în termen de 3 zile de la livrare.Pls contactati reprezentantul de vânzări înainte de a returna produsele.Noi va fie de înlocuire sau de rambursare, la receupt elementul defect.Clienții sunt responsabili pentru costurile de returnare.

3.Puteți returna bunurile în termen de garanție zi, dacă marfa a fost rupt .

4. În cazul în care mărfurile sunt deteriorate ca urmare a procesului de transportare,nu avem responsabilitate,dar vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să obțineți despăgubiri de la compania de transport .

5. Dupa ce a revenit articol, va vom returna clientului la prețul elementului ( excluzând costurile de transport la și de la )

Feedback-ul

Feedback-ul este un mic dejun de campion.Feedback-ul dvs. este foarte improtant pentru afacerea noastră de dezvoltare și ecartament de cum putem face.Sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi servicii.Dacă sunteți satsdfied cu produsele și serviciile noastre.

Etichete: mbp picioare de cauciuc, mouse-ul, laptop dell, picioarele hp, asus dc jack, thinkpad trackpoint, trackpoint, extremerate ps4, Durata de VIAȚĂ, ursul mouse-ul

Nume De Brand szmicroera
Compatibil Marca/Model NICI unul
Numărul De Model trackpoint

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare