Pur Manual De Pluș Drăguț Câine Breloc Lână, Blană, Piele De Animale Catelus Breloc Auto Sac De Farmece Breloc Chaveiros Accesorii Pandantiv

w10358

34.09lei

-15.34

49.43lei

-31 %

Produs nou

Pur Manual De Pluș Drăguț Câine Breloc Lână, Blană, Piele De Animale Catelus Breloc Auto Sac De Farmece Breloc Chaveiros Accesorii Pandantiv

Stil:câine breloc,moda breloc,breloc,geanta pandantiv

Material:metal+piele pu

Culoare:ilustrat

Dimensiune:10 cm*6.5 cm

Greutate:aproximativ 35g

Pachet:sac de opp

Manual de măsurare,pls permite mici erori, din Cauza luminii de fotografiere,

Acolo va fi un pic de diferențele de culoare, Pls se referă la obiecte reale .Livrare și Feedback-ul

1.Comenzile procesate în timp util după verificarea plății de succes.

2.Am doar nava a confirmat pentru adrese.Pls asigurați-vă că adresa dvs. de ordine TREBUIE să corespundă cu adresa de Livrare.

3.SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia,în special în timpul sezonului de vacanta.

4.Dacă nu ați primit colete,vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom face toate eforturile noastre de a vă ajuta să rezolve aceste probleme.Scopul nostru este satisfactia clientului!E imposibil să se ocupe de probleme dacă nu știm despre ele!

5.Vom menține standard ridicat de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților,feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să aprinde de 5 stele, feedback-ul și lasă-ne comentarii pozitive,vă mulțumesc foarte mult!

6.Despre taxe vamale:Taxe NU a fost inclus în prețul produsului,cumpărătorii trebuie să-l suporte ei înșiși dacă există,e cumpărători obligație,pls inteles,multumesc.

Etichete: kawaii breloc, breloc testoasa drăguț, minge de urs, breloc pompon, breloc oi, cheie lanț, breloc jucărie, sac de farmec, câinele cheie inel, blană cheie

Numărul De Model BZ1530
Forma\model Animale
Funcția Starea De Spirit Tracker
Material Piele
Compatibilitate Toate Compatibile
Gen FEMEI
Tip De Element Brelocuri
Metale De Tip Aliaj de zinc
Metal De Culoare ARGINT
Fine sau de Moda Moda
Stil Trendy

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare