Lavabil Pisica Pat Pătură, Sac De Dormit Cuib Animale Canapea De Dormit Sac De Companie Câini De Talie Mică Pătură De Protecție De Iarnă Canisa Cuibul

w103172

32.79lei

-12.77

45.56lei

-28 %

Produs nou

Caracteristici:

1, Detașabil și Lavabil: capacul quilt cu fermoar este ușor să demontați, se spală și se usucă, astfel încât nu este nevoie să vă faceți griji despre pisici murdări patul în timpul iernii.

2、Design Unic: drăguț semi-închise peștera design si forma unica a satisface pisica are instinctul natural de a găuri.Acest lucru este, de asemenea, un loc bun pentru sugar pisici și tv cu agățare și aducând căldură și de securitate pentru pisoi.

3、Țesături de Înaltă calitate: de mână Moale simt, durabil și de încredere.Litiera pisicii este ca un pat de copil, confortabil și cald.

4、Cazați Dimensiune: dimensiunea care poate găzdui până la 22 KG.Pet pat este profesional personalizat, potrivit pentru pisici de la 4 KG la 22 KG.

5、Super Moale si Confortabil: pat Pisica, iarna detasabila non-alunecare de super-fierbinte de companie gaura cu fermoar, super moale si confortabil pisica sac cu perna.

Caietul de sarcini:

Nume: Pisica Pat

Material: bumbac toate și în jos bumbac

Model: așa cum se arată

Dimensiuni:

Aproximativ 45*30cm/17.72*11.81 inch: potrivit pentru greutate: sub aproximativ 1,5 kg.

Aproximativ 55*40cm/21.65*15.75 inch: potrivit greutate: partea de jos de aproximativ 5 kg.

Aproximativ 65* 50cm/25.59*19.69 inch: potrivit greutate: aproximativ 10 kg sau mai puțin.

Lista De Ambalare:

Pat Pisica*1

Etichete: a cedat pat câine, am sac de dormit, cadru de pat king, gatos cama, turnul cat, cearceaf pat catelus, pat pentru pisica, cat de pat pentru 2 pisici, lepim, barbi tricou

Origine NC(de Origine)
Tip Pisica sac de dormit
Numele Pat Pisica
Material tot de bumbac și de bumbac jos
Caracteristică Respirabil
Este Dispozitiv Inteligent No

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare